Thursday, 12 April 2012

Borak Santai Bersama Blogger Ain ♥

Assalamualaikum. Sekarang memang time enjoyy wia, sebab pertama habis exam. Sebab kedua, sementara tengah tunggu mak ayah datang minggu depan ambik wia dan barang barang. Harus lah ambik kesempatan jalan jalan di bumi Shah Alam dengan sebaiknya. Besar kemungkinan lepas ni dah tak jejak sini dah. Sob sobs. Sedih pulak nak tinggal bumi tempat wia timba ilmu ni..


Kalau hujung minggu lepas, wia main ice skating. Hari ni dtemani blogger Puan Ain lebih mesra wia pnggil ain yang baru bertukar status bulan lepas.. Memang sengaja nak jumpa ain sebelum bertolak balik. Sebab lepas ni dah tak boleh bergurau senda sama sama lagi..


Ain memang sporting habis. Jumpa dia macam dah lama kenal rasanya. Ini kali kedua weouls berjumpa. selepas klai pertama sebelum ain kawin bulan Februari lepas.. Memang tak saha kalau berjumpa tak makan makan. Nak jadikan cerita, Puan Ain kita ni ngidam Tutti Fruiti, dan wia pulak ngidam meatball kat IKEA..Huu


Yang bestnya, ain dapat apa yang dia nak. Tak aci ='P Sebab makanan yang wia idamkan tu memang jauh nak dapat. Nak nak time petang orang ofis balik kerja.. Sabarlah hati, niat dalam hati nak merasa juga makan sebelum balik Kedah. Sebab katsana belum ada makanan camtu lagi. #Sedih..Ada sesipa nak bawa wia makan Meatball tak.?

Sedapnya tengok ain makan TF ;)


Syoknya dia dapat makan Tutti Fruiti.. Jeles :P


Tak dapat meatball, McD pun ok ;)



Kedua duanya memilih air Milo >___^


- McD  KAMI -


Tak sempat snap gambar sebelum habis, sebab dah mencair time tunggu McD tadi =D Tinggal la bekas kosong. Licin..Heee


Cantik permandangan waktu petang. matahari terbenam. Kalau ada kamera DSLR.. ;)


Heppi sangat dapat lepak sama sama dan bersembang dengan ain yang satu kepala dengan wia ;) Kesian dia, balik kerja terus jumpa wia..Yang wia perasan, ain tetap comel sebelum dan selepas kawin. Cuma sekarang tampak berisi sikit ;) Hehe.. Ada sambungan untuk entri ni..Tengs ain belanja dinner McD.. Terkilan tak bawa hadiah sempena wedding ain yang lepas.. Insha Allah lepas ni ye ain. Tak janji # Peace..

3 comments:

  1. wah3. tutti frutttiiiiiiii :D

    ReplyDelete
  2. waahhh TF, my favourite! ;)

    ReplyDelete
  3. wah,
    untung lah ada yang nak belanja makan. hee.

    oke sekali lagi nak menegaskan, Nita tak pernah makan tuti fruti! sobs

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi