Monday, 9 April 2012

Ice Skating Sunway ♥

Assalamualaikum. Semalam langsung wia tak terbitkan satu entri baru pun... Bukan tak sempat cuma tak terdaya semalam. Sebab apa.? Ihikss wia ada aktiviti semalam bersama tersayanggs. Tengok dah ada 's' memang dengan member rapat di Unisel.


Semalam kira hang out sama sama memandangkan lepas ni dah susah pulak nak jumpa. Sedih pulak. Sebab tu kami iaitu wia, dak lya, dak nuun dan dak mas dengan BF nya termasuk dak tasha luangkan masa bersama seperti yang dirancang :P Kan paper exam dah habis.. Kita enjoyy ;)


Semalam Ahad, weouls gerak pagi. Kumpul sorang demi sorang sebab dok rumah lain lain. #Boleh pulak kan.? Baru harmoni. Gerak satu kereta iaitu kereta BF dak mas. Dalam pukul 10.45 pagi semua dah berkumpul, terus gerak pi SUNWAY PYRAMID..


Yeayy.. Seperti yang dirancang, kami nak meluncur ais atau dalam bahasa omputihnya Ice Skating. Memang dah lama wia nak cuba, tapi tak ada siapa nak temankan. Memandangkan depa dah ajak, opkoss wia join hiks. Suka sangat ! =D


Pengalaman pertama kali memang sukar nak dilupakan. Nak nak bersama sayanggs semua. Dalam pandai tak pandai wia guna kasut dan meluncur atas ais..Akhirnya pusing satu pusingan kawasan ais tu jugak :P bangga sat.. Itu pun member dak lya dan dak tasha banyak bantu. Best best. Thumb UP. Terbaik lah uoOls.. Ni antara gambarnya.. banyak dalam FB wia upload (^___^) v

Keterujaan sampainya kami desini :D


Selepas sesi pakai kasut :P

Sarung tangan kami ;)

Kasut KAMI ..Hikss


Kenangan bersama yang comelss ♥


Sangat teruja kot. Terima kasih semua kerana berjaya buat wia merasai Ice Skating sebelum balik Kedah. Memang pengalaman manis yang sukar nak dilupakan. Gembira sangat bersama sayanggs semua. Hanya allah yang tahu. Syukur.. Memang sehari habiskan masa bersama. Belajar meluncur dan banyak lagi..


Suka la dapat merasai pengalaman meluncur atas ais.. Bestt ! :) Sayang ketat ketat. Ini la aktiviti pertama wia selepas habis paper.. Enjoyy habis habisan. Ok selamat berblogging semua. Ada entri menarik lagi selepas ni.. Insha Allah. Ceria ceria selalu =D

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi