Monday, 2 April 2012

Welcome April 2012

Assalamualaikum. Sambil online makan sesuatu yang sweet sangat la nikmat :') Sampaikan mood dan perasaan pun memainkan peranan. Kihkih. Senangnya dalam hati... Hujung minggu yang ceria. Umur pun dah bertambah. Uhuk >____< Tetiba tersedak bagai..


Syukur alhamdulillah, hari ni dah masuk bulan April.. Maka tinggal la kenangan bulan MAC yang bahagia. Senyum puas.. Insha Allah dengan harapan bulan April juga begitu. Rasa 1001 rasa bila dah jejak kaki masuk bulan baru. Panjangkah umur ini.? Doakan Allah panjangkan umur untuk teruskan hidup yang ada suka duka.



Semalam 1 April, wia tak sempat nak hapdate blog sebab gigih dok melayan mata menonton movie drama Korea. Ihikss..Tajuk "My Princess".. Berjam jam juga lamanya sampai 16 episod. Bermakna 16 jam juga gigih buka mata luas luas. Sebab cerita tu sangat bestt. #Thumb Up..


Dek kerana teralit dan mood kuat untuk menonton, maka mood menaip  lari entah kemana.. Hari ni baru ada kesempatan untuk kembali menaip pada blog kesayangan. Hiks. Yang bestnya follower juga meningkat. Terima kasih sudi mengfollow blog picisan wia yang satu nie.. #Terharu :')



Wia akan balas jejak langkah uOols laju laju..Selamat datang April 2012 dan Selamat Tinggal Mac 2012. Harapnya semuanya berjalan dengan lancar. Wia masih ada satu paper lagi sebelum berangkat pulang ke Kedah bersama famili. Opss cara bercakap macam sekaraang wia dok luar negara yang akan balik semula ke tanah air jaa kan.? :P


Kununnya lettew... Ok ini entri pertama wia dalam bulan April. Perut meragam sehari tak tahu kenapa... #Padahal makan banyak sampai semua sumbat. Akhirnya sakit la yang dapat. Hadoii.. Ok selamat berblogging semua. Setakat ni ada banyak yang menarik untuk wia kongsi dalam blog ni. Tapi biarlah dulu.. Kadang cerita lama, ada sejarahnya tersendiri. Uniknya bumi Allah dan perasaan ini.. Subhanallah ~Syukur

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi