Tuesday, 24 April 2012

Hang Out Sepetang Sehari sebelum Balik Kedah..

Assalamualaikum. Sehari sebelum wia bertolak balik Kedah sempat diajak jejalan oleh member serumah, dak Asni hang out dengan dia. Memandangkan lepas ni wia dah nak balik dan tak sempat nak keluar bersama dia, wia bersetuju dengan janji dak asni belanja ;p


Memang yang lain susah nak diajak berjalan sebab masing² sibuk denga hal sendiri. Yang ada free kami berdua..Tanpa di duga, tetiba roomate wia pulak free tak payah masuk makmal. Terus wia ajak join sekali ='D Lagi ramai lagi meriah kans.. Petang Jumaat lepas adalah hari kejadiannya.


Sempat lagi wia kan.?  Memang best keluar dengan gegirl dekat SACC Mall dan Plaza Alam Sentral. Habis habisan cuci mata. Dan dah  banyak orang jual baju kurung uoOls untuk hari raya. Polka Dot pulak tu.. Harga pun murah².. Nasib tak terbeli  >____<  Geram tengok.  Tak dapat shopping baju, kita snap² gambar buat kenangan ;)

bersama dak asni ;p



Teruja dapat minum cool blog..Hikss


Kontra katsitu..Kena terima kenyataan :'(



bersama roomate. Kak Ima dan donut Big Apple nya ;)

Pasti rindu kenangan ni..Agaknya bila pulak dapat berjumpa kan...tsk tsk. Dak asni dan Kak Ima memang terbaik. Sekepala dengan wia..Kenangan tu pasti wia semat dalam sanubari baik²..Baru 4 hari dah rindu sebab dah bila lagi dapat jumpa..Lepas ni memang masing² terpisah dan buat haluan sendiri..#Sebak.

2 comments:

  1. kelass!! dah lame kaknis tak minum kulblog

    ReplyDelete
  2. hamboii. seronok nyaa. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi