Thursday, 12 April 2012

Header Blog Bertukar Lagi (^__^)

Assalamualaikum. Dek kerana kebosanan, kepala blog wia bertukar baru. Kalau perasan tetap ada kek cawan sebagai watak utama (^___^) v Motiff memang minat sangat menda comel. Ihikss. Tak jemu mata memandang. Rasanya header kali ni lebih kemas dari sebelum ni..


Kek cawan tu memang nampak sedapp. Nak nak yang kaler biru tu dan yang ada buah stroberi sebagai hiasan. Memang nak kena cari cupcake jugak esok ;) Rindu nak makan cupcake red velvet cheese. Memang sedap wia penah rasa kat satu tempat kat Shah alam ni...




Wia memang macam ni.. Suka tukar mood. Harap uoOls pun suka ye. Selalu la datang balas jejak. Alhamdulillah, kalau wia blogvespaking memang ramai yang balas jejak. Menambahkan trafik blog. Yiippe..Lama sekali kadang kadang tu, wia sengaja buka akaun Nuffnang. Alhamdulillah ada sebiji BE menari nari kat dalam blog ni nak menambahkan income..


Alhamdulillah :) Bila tiba masanya nanti wia nak cash out untuk tabung kawin ke.? ='p Nakal kan..Kuikuikui. Lagipun masih tak banyak macam uoOls semua. Ada la sikit sikit yang boleh dibanggakan blogger macam wia ni.. Bukan blogger femes ames yang trafiknya sentiasa di ranking tinggi.


Sekarang ni wia tengah mencari background atau wallpaper yang comei comei pulak ;) Nak tukar wajah sikit..Kalau ada wia boleh edit dan susun. Bergantung pada mood.. Sekarang memang bosan duduk katsini. Sabar je laa.. Tak sabar nak balik kampung. Sementara dok Shah Alam ni nak jalan jalan tak ada kawan pulak. Sabar  la hati.. Layan alam maya la jawabnya :'(

cupcake bufday lepas ;)



Petang tadi negara dikejutkan dengan gegaran di negeri Kedah ,Perak, Perlis dan Pulau Pinang dek gempa bumi di Acheh. Sangat takut walaupun wia tak rasa gegaran tu.. Desas desus kemungkinan Tsunami akan datang lagi. Berdoa la agar semuanya baik baik saja. Ok selamat berblogging. Senyum selalu.

5 comments:

  1. fatin pun suka benda2 kecil comey macm cup cke ni hehe...teringin nak buat sendir tpi tu la..mcam payah ja hehe.. apa pun..header tu comel :D

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgok...dah la cute..mudah2an kita dipelihara olehNya

    ReplyDelete
  3. DEAR...jelezz ngan blog kamu..comeyy
    cmne nak buat header cam gitu..ain tak tahu..
    bole tlg buatkan tak?? *sambil kenyit2 mata* hihi

    ReplyDelete
  4. dah suka datang sini sbb jatuh cinta tang cupcake tu. hehe.

    ReplyDelete
  5. kek yg rose tu comei.nk makan pon xsanggup.. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi