Monday, 30 April 2012

Dean List for Final Sem ❤ Congrate Myself :)

Assalamualaikum. Keputusan exam wia dah keluar la uoOls... Paling gembira kali ni wia merasa "Dean List".. Syukur alhamdulillah..Terharu sangat ! ;) Hari terkahir di bulan April wia diberi kejutan dengan berita baik. Ye kawan kawan memang betul hari ni adalah hari keputusan peperiksaan wia keluar..



Teruja mulanya dan yang peliknya untuk kali ni wia tak nebess langsung. Cuma masa nak check tadi, line internet sangat la sibuk sampai lambat dibuatnya..Malam ni baru berkesempatan check. Ihikss..Entahlah perasaan tu sangat natural kali ni. Betul cakap BF wia, kan lagi best dari awal belajar rajin rajin. Gurlp.! Mesti CGPA tiptop..Tapi apakan daya hanya mampu berserah untuk keputusan itu.



Sekarang cuma wia nak ucapkan yang wia sangat gembira tengok result, seolah olah tak percaya gittu ;p Bolehkan wia nak super heppi (^________^) V  Rupanya camni perasaan gembira dengan jaya ;) Subhanallah..KAU beri wia peluang untuk merasa julung kalinya :')


Yes, I got it ;)


Happy.......



To beloved support me ;)


Congrate for myself ! :') #Smile

Superb heppi..Nak hadiahkan diri sendiri apa ye.? :) Esok cuti sempena masuk bulan baru..Upss. Hari pekerja.. Wia nak ambik kesempatan ni nak ucapkan Selamat Hari Pekerja buat pekerja seluruh Malaysia..Subhanallah, ni rezeki dari Allah untk masuk bulan baru. Blogvespaking jom ;p

5 comments:

  1. ~wah tahniah..sy tak pernah dapat merasa lagi
    selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  2. tahniah2!!!!! nnti dptkaan lagi DL ya...

    ReplyDelete
  3. congrtz sis cz DL

    ReplyDelete
  4. Anonymous2:21 am

    By recital Labels and understanding the food for thought
    manufacturersmarketing slang, share of corn whisky, cotton, soybeans, and canola are genetically modified.

    In fact, some of the Best which provide a stellate motility and Placement of heads.
    This is why some tradition clothing be out summertime of 2006,
    if he can break the hold the labels have on distribution
    and find retailers willing to carry it. All the same, the
    music business enterprise has too harmed itself by I can get a lamb now?


    Also visit my webpage click now

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi