Friday, 20 April 2012

Bubye Shah Alam, Welcome Kedah ♥

Assalamualaikum. Tinggal beberapa jam saja lagi untuk tinggalkan Shah Alam dan kembali balik ke home sweet home ;p Ini malam terakhir hirup udara malam di bumi metropolitan .. Sobs sobs..Wia sedang curi curi masa untuk update, bahawasanya, malam ni adalah malam terakhir wia di Bumi Shah Alam..Sedih tu memang sedih.


Malah perasaan gembira juga bertandang dalam hati. Bila ada pertemuan pasti ada perpisahan.. Sedih nak tinggalkan kawan kawan yang banyak mengukir kenangan walaupun mesti la ada pahitnya.. Yang pasti, wia nak ingat yang manis manis jaa ;)


4 bulan masa yang paling lama wia tak balik kampung jumpa keluarga, mak ayah dan adik adik.. Rindu bertandang hanya Allah yang tahu. 2 minggu masih berada desini, walaupun paper last dah lama habis 7hb lepas tapi wia masih desini sehingga ini sementara menunggu keluarga datang jemput bersama barang malam ni ;p

Akan merindui kehidupan di Bumi Shah Alam.

Kerana wia akan berpindah..Berpindah dan akan mulakan hidup baru lagi. Fasa baru insha Allah. Ikut pada rezeki. Doa doakan wia ye..Sebelum tu sempat wia mengemas sikit demi sedikit untuk elak dari kelam kabut mengemas saat akhir.. Esok mak ayah datang Shah Alam datang jemput. Suka sangat, walaupun rasa membebankan ayah yang memandu.


Sekarang ni, wia rasa banyak yang nak cerita.. Biarlah wia simpan dulu. Boleh diceritakan satu persatu lepas ni..Sempat lagi petang tadi berkaraoke dan minum Cool Blog. Hikss.. Siap makan Big Apple. Nyum nyum..Heppi sangat. Puas hati la camni nak balik Kedah. Walaupun wia nak pokai dan duit pun dah tinggal ciput. Opsss...Memang lepas ni kena dok diam diam.

Big Apple dan Cool Blog ;)


Kipas angin pelangi ;)


Perancangan selepas ni? Memang banyak. Dari masa ke masa wia akan update #Tengok keadaan ;p Insha Allah kalau lepas ni tak sibuk. Selalunya kalau dah bekerjaya lain sikit ;p Kalau studi pun sama.. Kalau di rumah lagi lagi la susah nak menghapdate blog. Tak tahu kenapa ="D Ok entri seterusnya akan ditaip di rumah nanti.. Rindu Kedah.. Here I Comeee...Banyak cerita nak dikongsi bersama. Kenangan (^___^) V

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi