Friday, 20 April 2012

Enjoy Day =') HeHe

Assalamualaikum. Sehari blog tak update memandangkan wia enjoy kan diri sendiri sebelum balik Kedah ;p Kadang kadang wia suka enjoy sorang sorang. Selesa. Sebabnya kita bebas nak bergerak kemana saja. Terasa nak beli barang itu dan ini tanpa perlu rasa pendapat orang.


Wia memang suka terapikan diri dengan pergi jalan jalan tak pun pegi makan makan. Senang cerita Jalan Jalan Cari Makan='D Tak ada la makan angin ke tempat jauh sebab masih seorang pelajar.  Cukup memadai pegi Shopping Mall, ataupun tempat makan yang best best. Hikss.



Kadang kadang memang kita perlukan kawan, dan kadang kadang memang kita nak bersendiri dan perlukan masa privasi untuk diri sendiri. Sebab tu..kalau wia rasa nak makan atau jalan jalan ke sesuatu tempat tue.. Sorang sorang sangatlah rasa selesa :)


Heaven rasa bila dapat keluar sensorang terapikan diri hari ni. Yippi !! Banyak yang buat selain makan dan memboroskan diri. Upsss.. Yang penting, hari ni di isytihar hari makan terbanyak wia. Haha. Semua yang teringin, semuaa beli. Esok puasa :) Tetiba kan sebab nak maintain badan. Hee


Betul banyak yang wia makan hari ni. Pendek kata, semuanya yang sedapp.. Contohnya wia beli kek cawan dan tat keju atau dalam bahasa omputihnya CUPCAKE RED VELVET dan CHEESE TART..Nyum nyum.. Feveret wia lettew. Kemudian sempat beli baju dua helai.. Ada SALE katanya ;p


Memang kalau ada $$ tak boleh duduk diam wia. Hee..Ok yang penting wia puas hati sehari ni yang bermaksud hari semalam dan permulaan yang baik adalah hari Jumaat, penghulu segala hari. Selamat berblogging uoOls... Hari yang indah ye. Wia nak bersiap siap untuk esok. Ya, esok adalah harinya. Pulang ke bumi Kedah dan tinggalkan bumi Shah Alam, Selangor. Kalau sempat ada entri untuk ni... Ok? ;)

1 comment:

  1. shopping sensorng sgt la seronok ! u are rite,,xdesesapa leh argue apa kita nk beli..huhu..mahl ke murah..suma ikot selara...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi