Sunday, 15 April 2012

Meet Girlfriend ♥

Assalamualaikum. Dek letih badan, hari ni baru terasa nak update entri baru :') Semalam best uols, bila mana wia dapat jumpa bestfriend masa sekolah. Lama kot tak jumpa, rasanya dalam dua tahun lepas. Sejak gathering lepas. Memang rindu sangat.. Kalau nak jumpa, memang susah sangat.


Memandangkan, kawan wia yang seorang ni dah mula posting kerja dekat KL, boleh la curi curi jumpa memandangkan wia masih lagi dekat Shah Alam. Nekad nak jumpa walaupun dak timah demam masa tu.. Katanya kalau tak jumpa sekarang, memang lepas ni susah pulak nak jumpa.


Setelah kami deal baik baik. Sabtu adalah hari yang weouls pilih memandangkan dak timah cuti. FYI dak timah seorang jururawat. Dah kerja pun kawan wia..#Tumpang heppi. Dak timah bawa seorang kawan sebab dia tak berapa biasa tempat baru. Tambah nak naik LRT dan Monorel.


Awal bertolak sebab nak habiskan masa bersama sepanjang hari.. Hiks. Dak timah memang macam dulu, yang bezanya dia makin comeii dan agak berisi. Maklum laa bahagia ;) Dan bercuti la kami bertiga di Berjaya Times Square di area ibu kota. #Chewahh ayat wia.  Senyum. Member dak timah namanya nazirah. Maka tertunai juga hasrat nak berjumpa kawan di negeri orang ;p

wia dan dak timah berlatar belakang theme park ;)


Suka suki - dak timah dan dak ira :)


alolor..comeinya :]


Sopan, dak ira disamping maskot sambut tetamu ;)


Bila gegirl berjumpa, memang banyak gambar yang di snap. Hehe..Biasa la camwhore. Nasib kali ni tak ada gambar dalam toilet. Upss !! Haha..Okey macam biasa, entri ni ada juga sambungannya. Rindu nak blogging. Bosan juga kalau tak ada buat kerja apa apa kn.? Dalam minda nak keluar ja. P/s : Bestnya ayah wia tersayang dah masukkan $$ tadi. Sayangg ayah ketat ketat

1 comment:

  1. wahh, bole jalan2 lagi nnt. hehehe. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi