Thursday, 26 April 2012

Cool Blog and Big Apple's Donutt.. ;)

Assalamualaikum. Bila tengok folder henfon mahupun folder dalam laptop terasa banyak cerita yang belum wia kongsikan dengan uoOls.. Harap wia dapat berkongsi satu persatu walaupun ia dah lama berlalu ok ;) Al-maklum laaa kadang tu wia update entri terkini dan kadang kadang tu, menaip lambat kerna kekangan masa. Suka la tengok gambar, apatah lagi snap gambar kerana setiap satu gambar tu melambangkan 1001 kenangan.


Sekarang nak stori pengalaman pertama minum air COOL BLOG :)  Serius sehari sebelum balik tempoh hari ngidam nak minum air yang femes dengan banyak perisa ni..Ditambah pulak dengan ada pearl yang sedap dan kenyal..Memang terasa nak sedut dan rasa sendiri dengan tekak yang memang gemar dengan makanan mahupun minuman yang sedap sedap. Pantang tolak ;p


Sebab tu rengek dekat kak roomate nak air Cool Blog yang nampak yummy tu..dan tak sangka kak roomate sudi belikan. Terharu :') Rindu kat dia sekarang.. Kak roomate sempat belanja pulak tue.. Sekali lagi nikmatnya minum air Blue Coral Cool Blog. RM2.50 secawan. Tambah pearl yang boolat boolat tu RM0.60 sen.. Hiks. Berpatutan la kan? Jadi RM3.10 secawan..


Member wia pulak minta perisa coklat. Memang rasa coklat asli uoOls. Sedapp..Itu la pertama kali wia rasa..Bukan senang nak rasa sebabnya Cool Blog ada booth di tempat tertentu jaa :) Rasa rindu nak minum air Cool Blog perisa lain pulak..Dan sempat makan donut Big Apple yang tak pernah mengecewakan ;) Yummie..Sedapp weh ='D

Cool Blog and Big Apple Donut :)


My Lovely Drink and Food ;)


Percubaan pertama kali rasa air Cool Blog.. Sedapp :p


Sedap kunyah pearl =D


Kotak donut Big Apple ;


Donut Chocholate Alien ;)


Teruja dapat minum... terima kasih kak roomate :)

6 comments:

  1. nk mintak ckit...bolehh~~~~~~???? >.<

    ReplyDelete
  2. coolblog blue coral !!!! fevret la...

    ReplyDelete
  3. wuuu. sedap tu. hehe.

    ReplyDelete
  4. cool blog memg sedap..pernah try tapi puas nk habiskan..:)

    ReplyDelete
  5. big apple oh yeayyy

    ReplyDelete
  6. kita suka a cup. kalau tak silap tu la nama dia. yang perisa yogurt punye.best :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi