Wednesday, 18 April 2012

Snowalk I-city ❤ Awesome

Assalamualaikum. Pertama kali datang tempat lampu warna warni ni yang dipanggil I-city Shah Alam pada awal tahun baru baru ni. Memang cantik, lebih kurang sejuta LED yang boleh buat siapa terpandang pasti terpesona. Ibarat macam wonderland gittu ;p


Pertama kali sampai memang tak sempat sangat nak enjoy bergambar dengan lampu sebab ramai orang. Sambutan tahun baru katanya. Sebab tu, buat kali keduanya wia sampai sejak setahun dok Shah Alam. Pelik kan.? Padahal dekat jaa dari rumah sewa dalam lebih kurang 10 minit..Apa yang wia teringin nak cuba di I-City adalah masuk dalam Snowalk I-City.. Main Salji :')


Akhirnya termakbul juga nawaitu nak masuk dalam tempat salji Isnin lepas. Ditemani roomate..Heppi sangat :) Wia memang suka cuba sesuatu yang baru. Weouls masuk malam, harga tiket agak mahal sikit dari siang. Tak kisah la nak masuk juga, kalau bertangguh memang tak dapat cuba dek berkira ;p


Serius rasa macam di negara luar sekejap dengan suhu -0.5 darjah celcius..Mula masuk memang teruja habis =D Memang menakjubkan..Sayangnya weouls tak ada kamera digital. Hanya guna kamera henfon. Terkilan sikit desitu .Berusaha juga snap gambar buat kenangan walaupun gambar seadanya. Yang penting weouls enjoy ! Pengalaman tu memang sukar dilupa.. Cuba lah rasai berjalan dalam salji. Memang terbaikk..


#Masa tu wia guna kasut sandal biasa memang kaki beku. Peringatan dan nota : kalau nak masuk Snowalk pakai la kasut yang sesuai. Serius tak tipu. Untuk keselesaan diri sendiri :) Main gelongsor memang menyeronokkan. Suka sangat wia nak syorkan pada semua.. Memang bestt. Insha Allah lain kali datang dengan kamera DSLR pulak. Hikss

Dalam rumah ais - Iglu =)


Roomate bersama Snowman  ;)


Serius cantik permandangan nya :)


Pengalaman main salji .. Saranghae :)


Sangat cantik... Subhanallah :)

2 comments:

  1. bestnya tgk lampu2 yg indah..kak mia pn x nah pi lg tempat tue..huhu..tringin nak g

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye..xberkesempatan lagi nak pergi

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi