Saturday, 14 April 2012

Kempunan Meatball IKEA -_____-

Assalamualaikum..Mengidam nak makan makanan yang sedap sedap. Terutamanya Meatball yang terkenal dekat IKEA tu..Dah seminggu nak, tapi tak dapat dapat lagi. Sob sobs. Memang suatu ketika dulu heboh meatball tak halal bagai. Tapi setelah dapat pengikhtirafan, alhamdulillah..Penggemar, boleh makan dengan lapang hati.


Serius, sebelum wia balik Kedah, nak sangat makan meatball ni.. Katanya sedapp tu yang tak boleh tahan tu..Nak nagis bila fikir. Dekat dah kalau nak banding bila dok Kedah nanti. Tapi tak ada transport pulak.Member pulak ramai dah balik rumah masing masing sempena cuti semester..


Insha Alllah, kalau ada rezeki wia kesana..Dan cuba sendiri rasanya. Sekali tengok gambar memang tak sabar nak rasa. Hanya Allah yang tahu :') Dah macam mengidam ada baby dalam perut pulak kan.? Wia memang macam ni, selagi tak dapat yang itu la direngek rengekkan ;) Hadoii...


meatball IKEA IKEA Meatball HALAL ke

Tak tahan tengok.. Nakkk ! :D


Nak cuba.. Sekali pun jadi la. Amin.


Meatballs Ikea dikeluarkan oleh MACFOOD SERVICES (M) SDN BHD, adalah halal dan sah laku sijil sehingga 31.03.2013.


Minggu depan, insha Allah nak makan nie.. Permudahkan Ya Allah..Harap dapat la cuba ye. Kenapa la jauh sangat nun di Damansara. Dekat kan besh..Ihikss. Boleh pulak camtu.. Memang nak betoi dah ni. Bukan memain dah. Sabar saja lah hati.. #Pujuk hati. Si dear pun dah tak tahu nak cakap apa dah ;p


Nak cuba..Doakan wia ye. Selamat berblogging uoOls. Wia heppi dan tak sabar nak balik bersama famili. Tinggal seminggu lagi wia desini..Di Bumi Shah Alam. Ceriakan hati, gembirakan hari anda dengan senyum pada dunia.. Wahhh (^_____^)V

4 comments:

  1. amboi kemaaiin kempunan!

    kak nis nak juga!

    ReplyDelete
  2. selalu Fatin dgq pasai meatball ni tapi x pernh makn lagi hehe..

    ReplyDelete
  3. ya allah....sedapnyaaaaa....

    ReplyDelete
  4. hi....cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

    Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

    Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi