Friday, 6 April 2012

Saat Menunggu kini sampai ke Penghujungnya :]

Assalamualaikum. Salam Jumaat penghulu segala hari buat semua. Dengan menghitung hari, akhirnya esok adalah paper last final exam buat wia.. Sangat tak sabar. Masa nya adalah petang.. Walaupun macam lambat tapi bak kata pepatah, biar lambat asal suksess ;)


Memang dah jarak masa 10 hari.. Memang tak sabar la nak habiskan. Kihkih. Wia rasa wia dah 85% bersedia cuma petang ni, malam dan pagi esok top up sikit. Insha Allah semuanya akan baik. Memandangkan wia dah tak sabar nak 'merdeka' dan balik kampung. Saat habis exam paling di nantikan..


Jumaat hari ni wia rasakan mood wia semakin membuak memandangkan esok adalah harinya untuk berperang. Selepas tu boleh la pelan sesuatu sebelum berangkat balik Kedah kan.? Semalam dah ada resultnya. Kepochi tak wia.? ;p

Motif : Sambil studi, kunyah itu dan minum ini ;)


Ye, suka nak tayang gambar yang sama :D


Maaf la tak sempat nak blogvespaking. Sempat juga wia log in akaun Nuffnang, tengok ada rezeki BE seketul sedang menari nari kat dalam blog wia ni.. Hikss. Heppi boleh tambah earning tapi tak boleh heppi sepenuhnya lagi, kena sabar menunggu sehingga esok petang. Moga dipermudahkan selepas tu...


Menaip ni kapsul hati wia.. Jadi kalau wia sempat menaip latest entri tu.. Maknanya wia memang rindukan blog ni. Serius harus jenguk sebab banyak yang boleh dapat melalui berblogging. Apapun jadi diri sendiri dan bukan orang lain. Berbangga dengan diri sendiri. Alhamdulillah, hari ni wia bersemangat dan mood pun baik dari semalam walaupun rasa macam hari ni nak jawab soalan. (^_^) d

Insha Allah.. Wia akan menjawab dengan baik :)

Doakan yang terbaik buat wia esok ye. Lepas ni, boleh la wia jalan jalan blog uoOls. Saat menunggu detik terakhir banyak dugaan dan cabaran..Bersemangat untuk esok petang. Aja aja fighting (!) Berusaha....Ok, wia nak sambung studi sikit lagi. Ulangkaji apa yang patut. Moga segalanya dipermudahkan..

2 comments:

  1. lapar la pulak tgk mknan tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. gud luck wia..:)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi