Wednesday, 25 April 2012

Kepci (KFC) So Goood :)

Assalamualaikum. Sedapnya makan KFC yang dibelanja. Betul tak uoOls? Makanan yang dibelanja sememangnya best :) Dalam perjalanan balik kampung halaman hari tu, ayah belanja weouls adik beradik kecuali dak Nana makan KFC. HiHi..


Wia nak panggil KFC dengan panggilan kepci.  Mesra alam sikit gittu ;p Orang cakap rezeki jangan ditolak dan musuh jangan dicari. Apalagi, bila ayah dah bersetuju nak belanja, haruslah makan dengan sepuas²nya..Seronok makan kepci, mengeyangkan dan sedap pulak tu.. Wia suka dengan kentang putar dan coeslow dia..Nyum²..


Paling best kami adik beradik makan sendiri² tanpa ditemani mak ayah.. Kira cam makan² adik beradik gittu.
Whoa, rasa berdikari betul saat tu sebab ayah dan mak taknak makan kepci. Ayah tumpang belanja jaa tapi makan kat tempat lain dengan emak. Hikhik. Yang best leh snap puas² gambar tanpa segan dab silu. Ayah belanja dekat kepci di R&R Tapah, Perak.


Snack Plate untuk wia dan dak badrul :)



Dak Pali dengan Set C untuk makan tengahari - Nasi ayam ;)


masa untuk makan kepci ;)



pose sebelum makan ;p muka dah selebet sebab keletihan. Hehe

Dapnya ratah ayam goreng yang spicy tue.. Sehinggal menjilat jari uoOls..Sekali sekala kan memang nikmat ;) Sampai licin makan tak tinggal sikit pun.. Kalau ada lebih pun pasti weouls bawa balik  bungkus sebab tak suka bazirkan dengan tinggalkannya camtu jaa :) Kepci mmang sedapp..Penggemar ayam goreng katanya..

5 comments:

  1. sedapppnye kepci!!! heheh..nk sikit!! aduuhhh..terliur !!

    ReplyDelete
  2. aduhh. zera jadi lapar tetiba. hehe. sedap nyeee!

    ReplyDelete
  3. semalam baru lepas lunch kepsi.... :)

    ReplyDelete
  4. sedap kfc...nyum2

    ReplyDelete
  5. sedapnya...yummy....best pula org blanja..hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi