Wednesday, 4 April 2012

Semakin dekat.. 3 Hari Lagi.

Assalamualaikum ..Pejam celik pejam celik tinggal kurang berapa hari lagi nak habiskan paper terakhir. Lama juga gap (jarak) nya. Kalau ikutkan tarikh sebenar memang lambat lagi. Tarikh sebenar 11hb April.. Memandangkan tarikh tu adalah tarikh peristiwa sempena pertabalan Agong.. Tarikh paper last wia di awal kan..


Lagi cepat lagi best  (^_____^) d Tak payah nak fikir lelama sangat kan.? Jadi tarikh yang di awalkan itu jatuh pada 7hb April.. Yup, hari Sabtu ni. Bersediakah wia untuk paper last ni..? Insha Allah dah 60%.. Masih main main lagi ni. Aigoo..Al-maklum la masa panjang lagi.  Opss.. Hee. Itu la wia. Selalu sangat ambik mudah.



Bosan juga di rumah. Dah berapa lama tak keluar rumah..Kemudian, lepas ni boleh la packing barang untuk balik Kedah pulak. Yippy !! (n___n) Tak sabar nak tunggu saat ni. 4 bulan dah tak balik rumah. Sangat homesick.. Dan sudah masanya lepas tu fikirkan masa depan..


Banyak lagi perancangan yang nak kena buat. Yang pasti kalau umur panjang.. Masih banyak lagi yang perlu wia tempuh. Insha Allah.. Doakan yang terbaik ya. Boleh la jenjalan pulak lepas ni. Lepas exam.. Ada sesapa nak temankan.? Apapun habiskan exam dulu.. Baru boleh enjoyy...Hikss.




Wia dah makin sihat hari ni. Masih perlu banyak berehat lagi.. Ok selamat berblogging uoOls. Sedih pulak tak ramai yang singgah sebab wia sendiri tak jalan jalan. Nanti sihat wia blogvespaking ok. \ ^.^ / M oga ceria selalu. #Sebenarnya banyak nak cerita. Tapi terterbit cerita lain. Mungkin mood masih belum kesitu. P/s penat malam tadi mimpi dikejar orang. Sampai ke siang uoOls.. Harap harap tak ada apa maksud..Amin.

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi