Wednesday, 12 January 2011

Dilema untuk Pilih yang Mana piliHan hati..? Warna yang Paling Cun..

Hai hai bl0gger sekalian. Sekarang aku dilema la satu mende ni bab kaler.. bukan apa setelah ditayang, di belek, di pegang terasa konfiuS nak ambik yang mana.. hadoii. Itu la pasal sebab mende tu lawa sangat (!) Sampai rambang mata nak pilih. Tapi pilihan yang ada adalah kaler merah, putih dan hitam. Lama dok fikir.. rasa macam nak rembat semua tau. tapi kalau ada duit, dan disebabkan aku tak berapa nak banyak pulus. Ditambah dengan taknak terlalu tamak jadi aku tunda dulu sehingga dapat pilihan yang tepat.
Sebenarnya aku nak pilih baju. Tapi macam tak konfiden nak beli kaler apa. Bagi uOols kan dalam tiga warna iaitu, merah, hitam dan putih.. mana yang cantik.? Tiga kaler tu je pilihan warna yang dipilih. Boleh k0ngsi tak yang mana pilihan uoOls? ;) kalau u0ols tak kisah la.. seba tadi aku cuba kaler putih tapi macam suci sangat. kaler hitam menawan jugak dan kaler merah lagi² la memikat.. cemana ye kalau uOols jadi aku?.. nak pilih kaler apa ye. Nak nak kalau ia dress :P hikSs.

Putih suci ;)

Hitam menawan ;)
Merah ang ang :P
Sebenarnya itu la yang aku nak beli. tapi dilema sangat -_______- maklumlah aku ni jeles semuanya nak. Itulah susahnya. Balik je dari ditunda tu, terus tanya pendapat mak, pendapat dear dan pendapat kawan FB. Dan sekarang aku nak tanya dan meminta pendapat dari rakan maya bl0g. sesiapa yang terbaca entri ni ataupun tersengaja baca.. harap k0ngsi la dengan aku ye =) kalau ia membantu lagi aku suka.. hmm dilema punya pasal sampai teringat².
Nampaknya memang kena beli hari ni la uoOls baju tu. Ia biasa² atapi nice sangat(!) mungkin uOols dah banyak dress tapi aku pulak baru 1st time nak beli.. mulanya dah try kaler putih, macam cun sangat dengan badan. Tapi.. erkk terlalu suci pulak. Eeee dilema la.. dan nak taknak aku kena beli hari ni jugak. Kalau tak macam nak nangis je teringat. Haha. macam sengal ubi je kan? :"D tapi memang kompom nak beli kat Butik tu..kuikui.

Sebabnya nanti aku ada even. dah la aku ni tak pandai nak berfesyen bagai. Jadi aku ikut citarasa aku je la. Jangan jadi badut sudah dalam berpakaian kan? ;) Oklah.. rasanya incik dear tengah fon aku tu..(kedengaran bunyi telef0n..beep. Beep) hee. Nka jawab la sebab tadi aku tacing dengan incik BF.. rasanya dia nak memujuk la tu :P harap² aku dapat keputusan yang buat hati bermunge².. ;)

Ok selamat berbl0gwalking uools. aku best sangat uools datang menziarahi blog kiut miut aku ni :) datang selalu ye.. hati masih dalam dilema. Nanti nak pejam mata ajelah pilih baju..ngee :') bole jugak kan? Klaer apa ye? merah ang ang.. atau hitam menawan, ataupun putih suci dalam debu. Oh kalau ada pink ke biru turqoise. Aku dah pilih awal² dah.. memang buat hati betul² dilema. Kalau kata mak, pilihlah ikut sesuka hati..ee sayang mak ketat²..ok nak cakap f0n dulu. Jumpa dalam entri seterusnya..adios. Missing u my b00. x0x0.

1 comment:

  1. kaler putih pun ok gak,,,nmpk lagi cute...hehe..suci je..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi