Wednesday, 26 January 2011

Tangan Bertuah Cik Nico !

Salam ceria ;) hari ni rasa free dan terasa nak jawab tag yang ditag oleh rakan bl0gger. Terasa lama dah peram. Kalau buat ikan pekasam dan boleh makan dah. Dan kalau buat buah mempelam rendam dengaN air gula dah boleh jadi jeruk dah. Punya nak tunjuk betapa lama aku simpan tag untuk sertai contest ;) Dah lama tak join cabutan bertuah. Ni dan sekarang aku dengan senang hati join kan diri untuk meriahkan suasana :) Nak tengok syarat syaratnya mudah saje. Sebab tu aku mudah nak sertai ^^



Syarat Syaratnya adalah?? :)

Buat satu entri mengenai cabutan “tangan bertuah cik nico!”..
tajuk entri tu mesti “tangan bertuah Cik nico!"
Letakkan banner cabutan bertuah di dalam entri dan jangan lupa link kan kepada blog cik nico!
Cabutan bertuah ini tidak memerlukan anda untuk berbuat apa-apa kecuali anda harus menghebohkan @ menjemput rakan-rakan yang lain sahaja untuk menyertai contest ini 
Dalam entri tersebut anda boleh tag seberapa banyak rakan-rakan dan pastikan mereka tahu mereka di’tag’. Minima tag ialah 3 orang
Follow blog CIK NICO ini supaya segala pemberitahuan dan keputusan cabutan “tangan Hadiah untuk pemenang juga sangat menarik “tertarik kau memang da boom!"
Cabutan bertuah ini akan bermula daripada 9Januari - 28 februari 2011..
jadi, jangan lepaskan peluang!

 Mudah aje kan? Cepat cepat masih sempat lagi join Cabutan bertuah Cik Nico nia.. mana tahu tuah menyebelahi kita ke nanti..hikSs. amin, mudah mudahan. Harap aku berjaya sebab dah lama tak menang cabutan bertuah jackpots ;) wish me luck..ok ;) See u(!) psst sejuk dalam beku.. mendung day today.

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi