Tuesday, 6 March 2012

Berehatt Sebentar bersama GOOD DAY :)

Assalamualaikum. Semalam wia sibuk siapkan install SPSS untuk subjek RESEARCH ke hulur ke hilir dibuatnya. Sebab tu semalam langsung tiada sebarang entri yang di update. Bukan senang nak install. Kalau guna yang internet, habis la lembab broadband. Jawabnya ikut turn nak install SPSS Java. Huhu.


Alhamdulillah, semuanya berbaloi jugak. Penat sandang beg lappy. Pengalaman la semalam. Sebab tu, hari ni wia rasa nak bersantai kat rumah pagi ni.. Jom minum susu coklat :) Pertama kali kot rasa susu coklat kotak ni kat kafe kampus. Macam jakun sat. Sedap ke tidak. Last last beli untuk hilangkan dahaga.


Susu GOOD DAY memang segarkan hari uoOls tau. Nak nak minum time sejuk. Teehee. Nikmat! :') Kalau selalu kita biasa minum air fresh oren time pagi, apa salah sekali sekala minum air susu coklat. Yummy! Sekarang ni wia dah jatuh cinta pada perisa COKLAT yang cool. # Sambil sedut air susu coklat seteguk dua.

Sekolatk Susu Coklat.. Slurp! :)


Lega tekak waktu time buat asaimen ;)
 



Posing Posing sebagai bukti :P Biasa laa. kan?.
Minggu yang sibuk selang selikan dengan menaip memang riadah buat wia :) Insha Allah esok internet dah mula laju boleh la blogvespaking laju laju. Pada yang ziarah blog wia terima kasih. Mengira hari untuk final exam. Sangat seram.. Harap dipermudahkan Allah. Amin.


Wall FB wia penuh dengan gambar wedding merata tempat, pelbagai warna tema pengantin. Blog pun kerap wia terjumpa blog B2B.. Tabahkan hati, kerana sekarang ni bukan lagi masanya untuk melayarkan bahtera bersama tercinta. Apapun wia cemburu positif ! :) Jom minum susu Coklat.

1 comment:

  1. suke tgk wajah ceria wia.suke gak air tue

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi