Monday, 12 March 2012

Celebrate Kejayaan Member :]

Assalamualaikum. Cemana hari Isnin uoOls.? Wia pulak rasa nak bermalasan kat rumah saja rasanya. Nasib kelas waktu petang. Boleh la santai dengan asaimen -___-. tabahkan hati, final exam dah nak dekat. Tinggal tambah tolak bahagi, dua minggu dari sekarang.


Entri kali ni wia nak stori dimana celebrate member yang konvo. Lagipun kami dah jarang jumpa. Jadi grab peluang ni untuk spend time bersama. Rindu rasanya. Lepas ni bila pulak dapat berjumpa. Mungkin hanya di alam maya. Mulanya dah rancang untuk keluar sama sama berlima. Tup tup seorang tak dapat ikut, sebab letih sangat. Jadi kami keluar berempat ;)


Sebelum tu nak terima kasih kat mak lya, sebab sudi belanja makan malam. Sempena anaknya konvo. Katsitu dah kenyang, alhamdulillah. Agak nak maghrib, balik rumah sewa lya dan berehat desitu, sambil tunggu azan dan solat. Lepas isyak baru bersiap siap dan bertolak.


Jaramg wia keluar malam. Sekali sekala seronok jugak. Pelan nak pi karaoke. Tempat pilihan Ole Ole Seksyen 18. Pertama kali sampai. Selalu dengan dari ex-roomate je. Sebab dia selalu kesana masa dia belum pindah. Wia akhirnya sampai desini. Ramai orang beriadah di waktu malam. Ada bowling dan karaoke untuk hiburan. Lepas ambik giliran, turn weouls setengah jam lagi.


Sementara menunggu, weouls ke McD. Hewhew :P Memang agak lama wia tak makan.  Sejak dah nak exam, weekend wia dah jarang keluar jalan jalan cari makan. Dok rumah dan siapkan asaimen itu ini. Mungkin lepas ni baru nak jenjalan balik ;) Makan lagi.... Untuk supper pulak kot. Haha =D

McD wia. Ala ala ringan gittu :D




Tepat setengah jam, weous terus gerak ke karoke. Memang kena pada masanya.  Terus masuk bilik untuk 4 orang. Set 18 lagu untuk RM27. Gurpl ! Banyak tu, tapi kami gili gilir. Suka sangat. Hee. Malam tu rasa macam heppi. Macam tak pecaya pun ada, sebab niat wia hanya nak support member konvo. Tetiba dapat spend masa bersama. Terharu :')

Mas ;)
Akma dan Alya ;)
Malam tu banyak kenangan tercipta.. Tidur nyenyak dan mimpi indah la jawabnya. Ngehngehngeh. Ok, selamat berblogging uoOls. Hati wia rasa tak enak dari semalam >.< Maaf tak sempat jalan laju laju kat blog uoOls. Tengss pada siapa yang singgah blog picisan ni. #Senyum. Kelat dihati siapa yang tahu.

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi