Friday, 23 March 2012

Pekena Ayamazz Roti Impit.. Hikss.

Assalamualaikum. Baru sehari tak menaip entri di blog kesayangan, ruangan menaip entri dah bertukar wajah. Suka suka sebab ada penambahan jenis tulisan yang dipilih. Ada 4 jenis yang wia perhatikan iaitu Normal, Subheading, Minor heading dan  Heading. Macam semangat dan teruja wia nak berblogging pagi Jumaat yang penuh berkat ni ;)


Terima kasih yang sudi singgah ke blog picisan wia ni walaupun wia agak sibuk buat persiapan nak menduduki final exam. Yang follow blog ni, wia sayang uoOlks lah ;) rindunya nak berblogging. Ni pun wia saja curi masa nak hapdate blog laju laju. Hee.


Sebabnya 2 paper wia agak dekat tarikhnya. Jadi tak sempat nak blogvespaking blog uoOls. Kalau masa rehat dari mengadap blog baru wia sempat nak usha blog kalian. Teehee. Lepas ni wia singgah ziarah blog membalas kunjungan.


Sempat juga wia nak upload gambar masuk dalam blog. Rupanya dekat gabar pun, blogspot dah tukar pada yang lebih mudah dan cepat. Siap ada icon kamera dan nama gambar kita. Hebad lah ;) Suka sangat.. Ok semalam wia sempat pegi kampus nak hantar asaimen terakhir. Kemudian wia mnencuba sesuatu yang baru. Ce teka apa.? Hikss.  Tak mau la berahsia bagai. Meh cepat wia bagitau..

T A R A A A A A !


Ayamazz Roti Impit dan sekotal kecil air oren Peel Fresh ;)

Yummy ;) Wia pilih yang chessse..


Dan masa berposing dengan makanan :'D
 Boleh tgahan sedapnya Ayamazz Roti Impit ni. Rotinya di stimkan dulu dan sosej yang di impit sangat besar dari biasa. Chesse nya terasa. Nyum nyum. Yang penting wia puas hati ^_____^ v. Selalu dok tengok kat tv saja, tak tahu apa rasanya. Sekarang dah cuba, alhamdulillah. Lepas ni boleh cuba makan lagi.rasanya ayamazz roti impit adalah keluaran daripada KFC Holding.


Ok, wia nak sambung studi semula. Ziarah la selalu blog wia ni, insha Allah lepas dah habis sibuk wia ni, wia balas balik kujungan uoOls ok ;) Salam penghulu segala hari. Rindu famili dan doakan kejayaan wia dalam final exam ni ye . P/s :  Banyak lagi nak kena baca dan hafal. Jumpa lagi entri akan datang.....

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi