Monday, 19 March 2012

Minit saat Terakhir Menghitung Hari - Final Exam.

Assalamualaikum. Dup dap dup dap menempuh debaran. Bermula dari hari ni, tinggal kurang lagi seminggu lagi untuk wia menempuh final exam. Macam tak percaya jaa tapi itu la kenyataan. Berdebar la sem ni memandangkan ni semester terakhir. Huhu.


Kuatkan wia dalam menempuh peperiksaan akhir kali ni. Doakan yang terbaik buat wia. Banyak lagi persiapan dan dah rasa tak cukup tangan dah rasanya. Sobs sobs. Biasa la belajar 'last minute'.. Opss ! Perlu ka dinyatakan dalam entri ni.? anggap saja wia tak tercakap. Padahal dah kantoii.


Jadual peperiksaan akhir semester ni dah lama pun keluar. Kali ni wia ambik 3 paper.. Mencabar juga sebab dua paper tarikhnya sangat dekat. Memandangkan itu terjadi. Nak tak nak kena terima dengan hati terbuka. Pasrah ka wia.? Tidak, hati ini redha menerima semua ini.

Ok meh nak senarai pendek jadual final exam wia semester ni :-
Company Law - 26 Mac
Small Business - 27 Mac
Research Method - 11 April
Maaf andai lepas ni wia tak sempat berjalan jalan ke blog kalian. Kerana ini yang wia kejarkan. Tarikh ni amat penting buat wia, sebelum wia boleh menarik nafas lega yang panjang. Harap uoOls mendoakan kejayaan wia. Tengss :) Teruskan berblogging tau.


Apapun, minggu ulangkaji minggu ni, langsung tak macam minggu ulangkaji.  Sebabnya tadi baru saja wia habiskan teSt terakhir untuk subjek small business. Dan insha Allah lusa, ada presentation. Gurlp ! bab yang paling wia tak berminat bila kena bercakap depan orang ramai..Kurang skill mungkin >.<



Ok sebelum wia terlambat sesaat, molek la wia tamatkan taipan entri ni :) Selamat berblogging uOls. Alahai final exam dah dekat. Serius nebes tu mula membeku ke dalam tubuh. #Sejuk. Ps : moga tak ada halangan dan wia diberi kesihatan yang baik untuk menduduki final exam minggu depan saja. Sikit masa ja lagi. Aja aja fighting Dawia Honeyputri ! Chaiyokk !! :D

2 comments:

  1. good luck wia..
    tuk final exam..
    chayok2...!!!

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi