Friday, 2 March 2012

Simple New Header.. Love It ;)

Assalamualaikum dan salam Jumaat buat muslimin dan muslimat. Alhamdulillah, dah masuk bulan baru, tetiba wia terasa nak edit header blog yang dah lama tak bertukar ;)  Kalau uOls perasaan sebelum ni header wia ada seekor teddy bear pegang bunga dan terdapat juga dua kuntum besar bunga matahari kuning sebagai penceria blog kesayangan wia ni...


Header tu dah lama, sejak tahun lepas lagi. Sayangg nak tukar masa tahun baru. Walaupun background blog selalu tukar. Tapi dek kerana nak bertukar mood, wia tukarkan kepada yang baru lebih feminin mungkin untuk bulan baru Mac :P

 
 
Heaer ni wia edit malam semalam. Kerana masa, tak sempat nak publish malam. Hari ni hari baik Jumaat yang indah, wia rasmikan header baru blog wia ni.. Memang header baru, kalau uoOls perasan apa.? Ce bagitau wia. Haha. Okey comel tak.? Wia suka jadi wia edit. Simple saja . Janji puas hati.


Kalau suka, selalu la datang ziarah blog picisan wia ni.. Disebabkan hari hari wia log in blog, sebab tu rasa tergerak hati nak bertukar header. Kebetulan masa tukar background blog dari background ala ala angkasa kepada polka dot kaler ungu dan biru ni..wia tak sempat nak buat entri. Sekali gus wia rangkulkan dalam satu entri ni. Hehe. 


Memang simple blog wia. Kalau boleh nak lagi ringkas, insha Allah akan wia ubahsuai. Tapi ni dah ringan sikit kan uoOls.? :) Sila mengaku yang blog wia ni dah ringan. Kuikuikui. Mengenai header wia, memang kalau boleh wia nak kekalkan header dengan penggunaan teddy bear. Senagaja kali ni tak nak guna. 

Klik untuk tumbesaran :')

 Love My New Header, Heppi Blogging !!

Malah menggunakan, cupcake yang yang comel dan nampak sedap ni sebagai pembuka blog kesayanagnan wia. Hope uOols suka seperti mana wia pun suka ;) Wia juga sukakan polka dot kebelakangan ni.. Tertarik pulak bila jumpa background polka dot ni, sesuai pulak ada kaler feveret biru dan ungu. Memang terus grab tempek kat blog. Taraaaa..!!! Jadi la cenggini. Hikss.

3 comments:

  1. hehe kali ni blog ringan. congrats! n comel header tu ada cupcake. hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi