Sunday, 4 March 2012

Selamat Bergelar Isteri.. Tahniah :)

Assalamualaikum :) Entri hari Sabtu langsung wia tak menaip. Malah cantik tarikh 3hb Mac.. Begitu juga cantik bagi mereka yang membina masjid seperti sahabat blogger wia yang sorang nie ;) Wia tak menaip tak bermakna wia tak log in langsung blog cuma hari ni sangat sibuk sikit. # Buat asaimen, sebab tak lama lagi dah nak final exam. Insha Allah..


Syukur alhamdulillah, blogger ain sayang yang wia maksudkan tadi telah selamat menjadi isteri pada pukul 11 pagi 3 Mac 2012. Tahniah yunk dari wia. Tumpang heppi untuk ain. Mesti cantik dia kan.? Masa pertemuan dengan ain pernah wia buat entri hari tu. # Merujuk pada link entri cari sendiri ye. Ni kes malas nak link kan. Hehe. Sempat ain jemput wia ke wedding wia esok. Eh hari ni 4 Mac 2012.


" SeLaMaT PeNGaNtiN BaRu AiN DaN SuAmI "






Cantik kad undangan majlis sebelah ain. Sweets sangat ! :) Tapi sayang wia tak dapat hadir esok hari ni atas masalah transport. Sobs Sobs. Mesti cantik ain sahabat blogger wia yang satu ni menjadi raja sehari disisi suami tersayang.. Tak sabar nak tengok gambar kawin ain. Wahh wia yang semangat nak tengok. Mesti cun dan gojes. Awal jodoh ain. Jodoh wia hanya Allah yang tahu. # Senyum.


Tumpang heppi atas kebahagiaan kawan kawan wia :) Seronok tengok orang kawin.. Meriah dan cantik cantik belaka tak kira dalam FB mahupun dalam blog. Serius jeles. Apapun wia doakan yang terbaik ye. Moga bahagia hingga ke syurga. Amin. Ain sayang.. Selamat Pengantin Baru sekali lagi. Hikss.

3 comments:

  1. selamat pengantin baru utk kwn wia...ain...smoga dia bahgia di smping tersyg....wia ble lg?:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..tengs kak mia :)
      wia lmbat lagi.. hehe

      Delete
  2. tahniah buat beliau... semoga berbahagia... lps ni turn pemilik blog pulk :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi