Saturday, 17 March 2012

Roud Tour Mini ABPH Shah Alam (",)

Assalamualaikum. Dengan cuaca yang baik hari ni, alhamdulillah. Boleh la wia sidai kain dengan riang ria nya. Moga cepat kering. Amin :) Tadi ada buka folder henfon Nokia wia.. Terlihat gambar gambar yang sempat wia snap bulan lepas. Memang dah lama kan.? Tak terhapdate dalam blog. Entah kenapa wia sendiri tak pasti. Mungkin nak suruh buat entri bulan Mac lettew. Hikss..


Masa tu wia nak bershopink dekat SACC Mall. Rupanya katsitu sabtu dan ahad ada Road Tour Mini ABPH. Meriah juga. Wia pi hari Sabtu, jadi tak banyak artis time tu. Kalau tak boleh la snap gambar sekali kan.? :) Dengar kata esoknya ramai yang bergambar dan upload kat FB.. Ada Izara Aishah, Zizan, Shila Amzah dan banyak lagi.




Banyak snap gambar kat red carpet saja. Artis real tak ada masa ni :)

Tudung wia yang terbang terbang ^^ v


Pentas mini di tengah shopping mall ~
Wia sempat merasa suasana yang agak meriah time tu. Tapi boleh agak hari ahad pasti penuh dengan orang, sebab retis datang. Untung la kan :P malas dah nak keluar hari ahad tu walaupun rumah wia dekat. Masa tu nak tengok pameran pengantin pun tak sempat. #Terkilan tapi ada hikmah sebab wia bukan nak kawin lagi.


Rasanya Shah Alam adalah road tour mini ABPH yang pertama untuk kali ni sebelum ke Melaka dan Terengganu. Sekarang mungkin dah kat Sungai Petani, Kedah.  Maka berpeluang lah sesiapa yang minat artis kesayangan untuk berjumpa depan mata. Ini yang dinamakan pengalaman. Selamat berblogging uoOls. Puas hati dengan blog kesayangan yang di edit dari masa ke masa :]

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi