Sunday, 15 January 2012

Masa Sesuai Komen Entri, Jom SaMa SaMa :P

Disebabkan "Shoutbox" dah dihentikan khidmat secara percuma. Ramai yang dah bertukar pada Cbox dan khidmat tinggalkan msg dan link yang seumpama dengannya. Tetapi bila wia guna Cbox selalu sangat terjadi "Bad Request". Ia mengganggu untuk wia tinggalkan jejak.

Sekarang ni pun wia perasan, kejadian ni sering sangat berlaku. Sebab tu wia bertukar kepada "Footprint" yang lebih comel. Ok melawak# Wia dah tukar lama dah sebab wia perasan sebab ini laa. Selalu ada "Bad Request".. Jadi spoil untuk wia tinggalkan jejak. Sebab tu wia ambik kesempatan ni untuk tinggalkan jejaak dengan tinggalkan komen pada entri blogger yang dilawati. Masa ni la masa yang terbaik kan.?:)

Tinggalkan jejak pada Bumi yang dipijak.
Serius, wia jarang tinggalkan komen pada entri. Sebab tu tak ramai yang komen entri yang wia kongsi. Haiss. -___-. Tapi bila ada yang sudi komen entri wia, baru wia rajin balas. Memandangkan sekarang Cbox yang kawan kawan selalu guna tu prob, wia balas jejak dengan tinggalkan komen kat entri uoOls ek :p

Berkenaan dengan tempat tinggal jejak. Pilih la yang sesuai. P/s : Nasihat supaya senang untuk uOls balas nanti. Tapi mood wia sekarang nak jalan jalan sambil komen ;) Nanti uoOls komen balik ek. Macam best je kan.. Hujung minggu yang panjang.


Selamat berblogging dan klik gambar comel dibawah ni..Tengss ;)

1 comment:

  1. same wif me!tinggalkan jejak dengan komen!:)
    tinggal jejak sini!:)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi