Thursday, 5 January 2012

.Save The Date (◕‿◕✿).

Save the date(◕‿◕✿)..Belum banyak tersenarai. Sudah memadai tarikh bermakna buat wia dan blog ni. Jom tengok dan senyum ye. Ceria selalu. Bukan selalu buat entri macam ni. Hehe.

Suka kan warna warni dan menda comel. Glitter dan animation. Rasa sayang nak padam. Sebab tu wia simpan dan coretkan dalam entri memandangkan side bar blog wia sebelah kanan nampak sarat. Sekarang desini bermula..

Katsini pun wia ada sertakan beberapa daisypath cumil. Mengenai berapa lama usia wia berblogging, berapa lama lagi wia akan konvo, insyaAllah dan usia cinta dear dan wia :* Kalau uoOls perasan kat anime "Hello Kitty" dan hamser #yeke hamster.?Hee abaikan.. tu ada tercatat nama wia dan si dear.

Blinkie Graphics Generator at TextSpace.net

Blinkie Graphics Generator at TextSpace.net

lOving iN l0ve
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Graduation tickers

Daisypath Anniversary tickers

Hee boleh dijadikan sebagai rujukan bersama. Kiranya tak akan la tertempek penuh kat side bar blog ni nanti. Pasti merindui kenangan itu. Setiap detik adalah bermakna. Sebab tu momen wia bergelar blogger dan seorang pelajar.

Sesuatu yang tak boleh dilupa dan disimpan dalam hati sampai bila bila. Amin. Save the date uoOls.! Jangan lupa bufday wia dan bufday si dear.. Malu pulak nak publish sini. Tunggu sajalah harinya nanti ye. Kalau banyak sangat daisy nanti sarat pulak. #Alasan. Kalau wia bersedia nanti ada ler..Hew hew :')

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi