Saturday, 14 January 2012

Member Bilik Silih Berganti ;)

"Saya akan rindukan awak " atau dalam bahasa omputihnya "I gonna miss u baby".. Sebenarnya hari ni roomate aka member sebilik wia dah pindah. Tapi dia balik sendiri dulu kemudian minggu depan baru mai semula dengaan mama bapak dia untuk ambik semua barang. Ok itu panggilan dia yang panggil untuk mak ayah dia. Bukan wia sengaja reka ke apa ok..

Sedih jugak sebab setiap sem mesti bertukar member bilik. Tapi dalam banyak banyak, dia yang paling best! Walaupun weouls hanya jadi rakan bilik untuk 4 bulan, tapi banyak kenangan dah tercipta. Apapun pasti wia akan dapat rakan bilik baru. yang pasti siapa? Hanya Allah yang tahu.

DiSebabkan keseorangan dalam bilik. Memang bosan kadang kadang tu sebab tak ada kawan nak sembang. Kadang kadang best sebab ada privasi. Apapun wia boleh cakap yang wia heppi stay kat rumah sewa ni. #Tetiba.  Sebabnya member semua sporting ;)
Member Bilik Silih Berganti. Bila agak agak nak dapat member sebilik yang kekal ek.? HeHe

Kami dah macam kenal lama. Perangai sekepala, menjadikan kami rapat. Susah nak jumpa macam tu. Tapi ini la kenyataan. Sebab tu kalau nak pindah dari sini nanti mesti rasa berat hati. Sebab tu wia rancang nak jenjalan puas puas area Shah alam dan kL sebelum balik Kedah. Amin. Doa doakan ek.


7 sem 7 rakan bilik. Ok letttew !! Banyak pengalaman. Yang muda pada wia, yang tua pada wia. Sebaya belum. kalau tak mesti boleh jadi besties. Hee. Oklah, selamat berblogging uoOls ! Wia nak survey sesuatu dulu. Nanti petang wia hapdate lagi ek. Terima kasih melawat blog picisan wia. Psst dan jangan lupa tau iklan iklan tuu..


Klik gambar comel dibawah.. Love uoOls !

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi