Thursday, 26 January 2012

Part 2 : Cuti Bersama Famili sempena CNY :)

Selesai cuti cuti sempena CNY selama 2 hari 1 malam bersama keluarga tercinta. Sangat gembira. Memang percutian yang best disamping dapat eratkan ikatan kekeluargaan. Hee. Mandi laut, mandi swimming pool sampai puas. Memang percutian yang terbaik.

Wia rasa puas hati, ayah bawa weouls adik beradik jenjalan makan angin sempena CNY. Sampaikan terasa sakit tekak dek terlalu asyik bermain air. Hikss. Akhirnya terus flu.. Dalam sekelumit nikmat pasti ada sedikit ujian. Memang cuaca pun tak menentu. Panass dan kekerapan kurang minum air mungkin penyebab..

Tak penting tu semua. Janji wia makan ubat, sihat semula. Maaf tak tehapdate blog. Bila menaip jaa asyik terbantut. Mungkin penat badan dan tak sihat penyebab malas berblogging. Teehee :') Serba sikit gmbar yang sempat di snap.. Semuanya amat bermakna.

Senyuman puas ^_______^
Dak Nana yang santai ;)
Mak yang smpat beli makanan laut :p
Dak Badrul time breakfast ;)
Mandi pun bergaya ;)
Wia jugak turut serta mandi manda :D
Gambar yang wia tempek secara rawak. Memang best uoOls walaupun Resort tu macam ada kelemahan sikit sebab wifi dan telefon servis tak disediakan. Yang penting makanan katsitu sedap sedap belaka. Banyak wia melantak. Haha.

Yang penting cuti cuti bersama keluarga memang best ! Selamat berblogging. Doakan wia sihat semula. Rindu blog. Rindu nak hapdate cam biasa. Yang best rindu nak blogwalk. Wia best on9 guna BB cek blog tapi blum sempat update dari sana. HikSss. Teruja :'D Yang penting best main air..


Selamat berblogging dan klik gambar comel dibawah ni..Tengss ;)

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi