Saturday, 7 January 2012

.CHURP CHURP deBeSt !! Lumayan.

Menari nari iklan si burung Churpy. Ceria diserikan dengan kaler warna warni. CHURP CHURP, memang dah tak asing bagi blogger tegar. Jadi jangan lepaskan peluang untuk jana pendapatan melalui CHURP CHURP tau. Memang lumayan. Hee. Disebabkan iklan CHURP CHURP ni yang hadiahkan BE buat blog kesayangan wia ni. Entri khas wia taip semata mata nak ucap tenggs NUFFNANG ;)

FYI, banner CHURP CHURP pun wia daah variasikan dalam bentuk baru. Lebih comel dan tampak kemas dalam blog. Sila lah picit ye. Kalau uoOls picit iklan dan sokong wia, dengan senang hati wia juga akan picit iklan CHURP CHURP hempa semua.


Tapi sebelum tu kena la daftar CHURP CHURP dulu pada siapa yang belum join ek. Klik Link yang wia bagi untuk senang hempa join ok :) Mudah jaa. Pengalaman wia sendiri masa mula mula tahu pasal CHURP CHURP memang rasa macam leceh. Banyak yang tak faham. Wia mabik endah tak endah ja pasal CHURP CHURP ni..

Cuma pada suatu hari tu tengok SINI , wia tergerak hati nak join. Mungkin orang cakap dah mai dah seru. Berkobar kobar join. Sebab tak salah kita join. Tak memudaratkan NUFFNANG pun. Percaya lah.. Cuma kena rajin picit banner dan promot. Sebab tu kerjasama blogger amat diperlukan..

Wia sedari wia bukan blogger femess walaupun blogger tegar. Sebab tu follower tak beribu raban. Trafik pun tak mencanak naik. Tapi wia tetap senang hati. Berblogging satu hobi. Disamping hobi, alang alang boleh menjana pendapat. Tak salah kan " sambil menyelam minum air".? :) Untk sesuatu yang bermanfaat, wia rasa tak salah. Malah tak rugi pun.

Jadi apa lagi, Jom join CHURP CHURP. Yang paling wia suka, jika hempa picit banner CHURP CHURP wia, bagitau eh. Sebab wia nak picit iklan untuk uoOls juga. Bir sama sama dapat untung. Jujur kan penting dalam mengeratkan silaturrahim. Tak gittu.? ;) Heppi Blogging uoOls. Tak sabar nak dating(s) esok. Doa doakan ek. HikSs.

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi