Tuesday, 10 January 2012

Setiapp MaSalah PasSti Ada Jalan SeleSainya.

Wia bersyukur apa adanya. Walaupun bebal juga pada mulanya sebab pening dengan BB. Tapi akhirnya..dah pandai juga sedikit sebanyak guna hari ni. SMS dah lancar dah. Lama lama pandai la kan. Kata orang alah bisa tegal biasa. Tak gittu.? Wia akui sebagai pengguna baru BB, memang berpuluh puluh kali wia fon 'Careline System' semata mata nak tanya pasal itu dan ini.. Biasa la wia pengguna baru belajar ;)

Sampai rasanya abang dan kakak "Careline" tu cam kenal jaa nama wia nia. Haha. Lawak pun ada. Tapi tetap jaa tak jemu jemu tanya. Biasalah keterujaan katanya :p Sampai la banyak dah wia belajar cuma ada seperkara yang tak juga sukses sukses sampai la ni..#Sabar ajalah.

Kotak untk BB wia  ^^,
Sebab tu wia nekad esok perlu jumpa sesorang yang boleh selesaikan masalah wia. Kiosk jual fon mesti tau kan.? #Rasa rasanya. erkk -___-. Tak cuba mana tau kan.? :) Lepas tu rasanya wia ada dua perkara lagi yang nak kena settlekan selain BB. Iaitu beli housing baru untk fon Xpress Music dan tempan simpan dua dua fon kesayangan wia ni. #Takut calar la kata kan. Hikss.

Segar dari ladang ;)
Sayangg la katakan. Sebelum apa apa la kena jaga kan. Biar tahan lama dan tak cepat rosak. Amin. Semangat wia dengan fon BB nih. Suka sangat guna ;) Yang penting.. Wia dah ada Blackberry !! #sambil jerit dengan suara keriangan kanak kanak ribena.

FYI, beberapa hari ni haruslah ada entri pasal BB tak sudah. Bukan nak show off ke hapa cuma ini lah blog yang menceritakan tersirat tersurat mengenai cik empunya nya. Keterujaan nya memiliki sendiri.. Duit sendiri. Okey wia tak sabar nak tunggu esok. Nak settlekan semuanya. Harap semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang ;) $$ keluar cam air la uoOlss.. Sobs. Selamat berblogging.

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi