Wednesday, 7 April 2010

ღ ..Contest for Blogger by Wavex..ღ

Salam dan selamat pagi kenkawan blogger sekalian,,
hari nie nak join satu lagi contest yang dianjurkan Mr wavex sebagai penganjur..yang dimana beliau dah ajak aku join contest dia 2 hari lepas..disebabkan aku minat join contest yang hadiahnye mmg menarik..
so,,arini aku dah join:) Jom join senang je syarat2nye..
skroll ke bawah untuk melihat syaratnye:-
(n__n)




Syarat-syarat penyertaan..

  1)Warganegara Malaysia

  2)Menjadi follower kepada blog nie..

  3)Syarat paling penting..korang add waveX kat facebook kemudian hantar   mesej ke inbox  waveX menyatakan hasrat/tujuan korang..(tulis je sye nak join contest yg wavex anjurkan)
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=100000765963070


4)Tunggu beberapa minit atau ketika..kemudian check inbox anda..syarat2 yang mudah akan dihantar ke inbox anda..

5)Bagi yg x de facebook atau x mahu guna facebook boleh hantar ke emel sye..
       wavexrider@gmail.com

6)Contest start hari nie..3/4/2010 sampai 14/4/2010..
Hadiah akan diberikan kepada sesiapa yang refer org paling byk..
(sama ada refer ke blog ni atau refer untuk join contest)
Jadi bila korang join tue,,siapa yang jumpe contest nie di blog kiut miut nie,,
letak lah nama Dawia sebagai referer ek ^^

kalau nak tgk hadiah2 yang menarik,,kelik sini ye
so,,contest for blogger semestinya untuk para blogger sekalian..
cepat masih ada masa..selamat join kenkawanku sekalian ^^

nota buat tersayang-->slmt b.bfast dan hati2 g keje  
dan kawan2 doakan aku cepat sembuh dari eksiden..
badan masih sengal2,,luka2 kecil masih sakit..


--;--'-{@
~Dawia~

2 comments:

  1. wa..rajinnye adik akak ni masuk contest..klu dh menang, jgn lpa kongsi adiah dgn akak k.. :D

    ReplyDelete
  2. hehe..:)
    saje suka suki je kak..
    doakan adik menang ek..
    hadiah..hihi..

    xnak kongsi dengan akak:p
    (gurau je..hihi*)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi