Friday, 9 April 2010

ღ ..Study Mode..ღ




Salam..selamat pagi kawan blogger sekalian,,
kejap masa berlalu dan sekarang dah masuk hari yang dipanggil 
penghulu segala hari iaitu Hari Jumaat..
Alhamdulillah..semalam test dan prentation aku berjalan 
dengan lancar..dan hari nie pun rutin aku padat..
jugak test yang pentig iaitu akaun..wawa dengar cam besh!
tapi aku rasa yakin bila nak jawab test berkaitan inventory dan manufacturing..sebab ia ikut formula saje.Yang penting faham konsep..:)
kerna aku tau:-


semalam dah post n3 mengenai "sengal" dan "poyo"..terima kasih kepada sesiapa yang meluahkan tinta hati dengan pandangan masing2..akhirnya aku faham apa itu  maksudnya..saat ketandusan masa dan ketepuan otak,,
doakan aku berjaya ye.. dah nak sambung study dah nie..saje bukak blog kejap..
secebis nota yang ingin aku mintak pendapat korang nnt ek..tapi bukan sekarang..ngee* doakan daku berjaya rakan seperjuangan..tapi exam sebenar 3 Mei depan..tapi test  adalah penentu pointer kita kelak kan..^^
aku rasa taak yakin dengan test yang lepas..dan aku akan berusaha 
kuat untuk lakukan yang lebih pada test kedua ini..
keyh aku sambung belajar--->


terindah dari hati,,aku seorang yang berjaya..ya aku!!
terasa semangat berkobar-kobar nak habeskan hari nie dengan 
satu pekerjaan yang puas dan hari baik nie nak ambik berkat..
sama2 la mendoakan kejayaan masing2 dalam misi yang ingin kita capai..
Cemerlang,Gemilang,terbilang...!!
walla (n_n)..besh terhebat.salam mualaik,,


--;--'-{@
.:.study mOde.:.
~Dawia~

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi