Saturday, 3 April 2010

ღ ..My Family Beday Contest..ღ

Salam kecerian dari daku buat blogger setia:)
tadi aku jalan2 seperti biasa dari blog ke blog..dan aku tertarik
pada satu contest yang cun kiut miut..blog pemilik dan terus kau join..hihi
amat suka join mende alah nie semua kerna selain suka2 dapat 
hadiah kalau menang  kan3?:)

Jom tengok ape yang perlu buat untuk join contest nie--->


Syarat2nya:-

Jadi follower blog ni dan Jadi follower di 
MyLook puan empunya blog:)
:DONE:


Buat satu entri simple tetapi menarik tentang contest ni dengan
tajuk entri "My Family Beday Contest" ada pic masa beday lagi
bagus dan jgn lupe masukkan banner kat atas tu 
dan di link ke entri puan empunya blog
.:.my bufday 28032010.:.
bersama kawan2 tersayang..

 kek surprise dari membe terhebat:)

:DONE,with Mypic bufday:

letak juga banner atas tu kat Sidebar anda
Selesai langkah 1,2,3..hantar link entri tentang contest di
bahagian komen entri puan empunya blog contest
:DONE:

Hadiah2nya pulak:-
PERTAMA - RM30+iklan banner percuma sebulan
KEDUA - Cenderahati+iklan banner percuma sebulan
KETIGA -  Iklan banner percuma sebulan


menarik kan? Jom  meriahkan contest nie ramai2..!!~
aku dah join..mudah2an rezeki hadiah milik aku..amin ^^





---;--;{@
~Dawia~

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi