Monday, 8 August 2011

Doodle's Giveaway by Cik Nuyui 'Ain

Salam Ramadhan hari yang ke lapan ;) Assalamualaiku. Hari yang cerah bulan yang baik, mood wia pun lapang dada dan bersuka ria nak join la giveaway comei yang di ajak si comel jelita Cik Nuyui ain. Sangat mudah untuk join. Wai berminat dan terus join. Mana la tau ada rezeki, boleh dapat doodle sendiri. Nak cuba buat tapi macam tak berapa nak pandai. Hee..# Tapi belum cuna lagi ke arah tue. Minat berblogging dengan menaip masih jadi keutamaan. Oleh sebab tue, wia join giveaway cumil ni ;)
.
Follow blog cik owner. Follower ke 488- Done!

Banner Doodle Giveaway-Done !
'Saya suka doodle kerana doodle melambangkan kekreatifan seseorang. Kehalusan dan kecomelan doodle menambat hati wia untuk memilki doodle idaman. Hanya tangan yang seni boleh buat doodle yang kiut lagi berwarna warni mengikut fesyen dan trend semasa. Doodle buat wia menghargai dan mencintai SENI .
Wia nak tag seorang blogger comel juga iaitu Sizuka - Done!

 
 -Pesanan Penaja-
Tajuk : 'Doodle's Giveaway by Cik Nuyui 'Ain'
JANGAN LUPA LINKKAN BANNER KE ENTRY INI -Done!

Seramai 5 peserta bertuah berpeluang dapat dudel dari penganjur.
Pemenang akan ditambah sekiranya entri sambung ayat tu menarik. Hehe
Boleh pilih baju dudel sama ada baju raya, gown atau tshirt+seluar.  
#Psst interested kan uoOls..

TARIKH TUTUP : 22/08/2011
Jom ramai ramai join.. Hee.
P/s : Mudahan mudahan rezeki bulan Ramadhan wia ;) 
Amin ya Rabbal alamin.

8 comments:

  1. wah kena tag.teeeheee.insyaAllah kalau free nnti kite bt ea :)

    ReplyDelete
  2. Okey.. join tau :D

    Jangan malu malu meoww..heeee

    ReplyDelete
  3. comel nyerr doodle

    ReplyDelete
  4. good luck...;-)

    doodle mmg comel kan..ehhe

    ReplyDelete
  5. comel dooder nye :-)

    ReplyDelete
  6. @ ILA HonEyBuNNy tenkiu :D Comei kan.. mudah mudahan menang..ehe ;)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi