Sunday, 19 December 2010

Giveaway Fella (!) HikSsss

Salam selamat hujung minggu semua.. Pagi ni rasa nak jawab tag oleh cik Anis yang tertunggak sekian lamanya. Tapi masih sempat sebab tarikh due giveaway ni esok ;) maaf ye cik aniss, lambat jawab tag..ngee:'D hari ni di kelapangan yang ada.. aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh Cik Qaqa . Cemana nak join dia.. jom tengok step yang diberikan.. ^_________^

Step 1 - Buat satu entri untuk 'GIVEAWAY FELLA!' . Fikirkan tajuk terbeSt, Terawesome, tercute,terunik  atau terapa apa je yang boleh  boleh bagi dalam giveaway ni , tapi jangan lupa letak di hujungnya 'GIVEAWAY FELLA!'

Step 2 - Copy dan save banner 'GIVEAWAY FELLA!'. Letakkan dalam entri dan di sidebar blog. Kemudian link kan ke entri 'GIVEAWAY FELLA!'

Step 3 - F0llow bl0g 'GIVEAWAY FELLA!'

Step 4 - Komen bawan entri dan letakkan nama dan link  'GIVEAWAY FELLA!' yang di j0in :)

Step 5 - Tag rakan 3 orang dan jangan lupa bagitau ;)

Tarikh tutup : 20 DECEMBER 2010

nama yang aku pilih adalah untuk dipertandingkan adalah;)
Red Big ladybird are Dating Picnic with two Butterfly Giveaway Fella(!)

Ok, sette bagi nama dan sekarang nak kena tag 3 sahabat bl0gger. Siapa ye aku nak pilih.. jeng jeng jeng;) memang agak tak suka tag sebenarnya. tapi kalau ikutkan step kena jugak kan.. jadi nak ajak ini, ini dan ini.. masuk join. Hurray (!).. meh join sama sama. Aku dah join. Tarikh last esok. Masih sempat lagi..ngee:'D Gudluck for me dan berbanyak terima kasih [ada Cik anis yang tag ye..moga berjaya jugak ^^

Nak pegi bekpeS dah ni. Kalu rajin nak taip dan hapdate entri lagi.. sekarang dok layan korea maacam syook je;) sebaab tu aku semalam hanya blogwalking ke rumah teman teman.. eh, jom join giveaway Fella..meriahkan sama sama :) Heppi hujung minggu semua.. See U(!) smileeeee...hee
-----;----'-----{@
~Dawia Honeyputri~ 

3 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi