Saturday, 11 December 2010

Rasa Hati yang Berubah Setiap Saat.

Salam keceriaan buat semua.. kena ceria selalu sebab rasanya kalau tak ceria hidup tak akan bahagia. Paling penting fikir positif. Mesti akan rasa tenang sentiasa..mudah mudahan:) berdoalah selalu untuk kebaikan. Moga doa doa yang dipohon diterima oleh tuhan yang Maha Esa. Hari ni kebetulan, terasa nak menicah dan ngidam laksa. Sedapnya!
sedapnya !! huaaa T_____T
Sayangg emak sayang ayah seerat eratnya :) sebabnya petang semalam ayah hadiahkan aku sesuatu tau. Walaupun aku dok jauh, tapi aku sebagai anak sulung dalam keluarga tetap ayah ingat ^________^ v memang terharu sangat la :') rasa macam diriku begitu berharga. Mesti hempa semua pun penah rasa kan? eee.. rasa macam putri kesayangan bonda dan ayahnda pulak. Sila rasa cemburu :P kalau tak penah rasa ataupun belum penah.. takpa. Mungkin belum berkesempatan..ibu bapa mana tak sayangkan anak anaknya kan?;)

Terasa homesick pulak. Walhal baru sebulan aku desini.. kenapa la masa macam lambat berlalu.. nasib bulan depan tahun depan ada cuti..ngee:D tak sabar la nak balik. Tapi yang pasti semalam dan hari ni buat aku bahagia.. Sabtu dan Jumaat yang best. Tapi dalam bestnya malam tadi aku sunyi sangat kot sebab membe serumah semua tido awal.. nasib ada lappy biru menemani sepanjang kesunyiaan yang melampau. Nak tengok tv bagai tak syokk. Semalam kebetulan cerita Ahmad Durrah episod terakhir..jadi layan saja.


Hari ni hari Sabtu yang free tapi sangatlah bosan. Biasalah kan? tapi nak cakap hari ni famili aku gerak pegi homestay untuk sambut majlis wedding sedara. Meriahnya diorang. Mesti busy bagai malam ni.. harap harap diorang bawa kamera untuk snap gambar apa yang patut ;) boleh jugak aku tengok kenangan mereka disana. Ingat dihti nak je dibawa hati dan jasad ke sana..tapi itula, nak naik kereta api dah pun. Dalam perancangan tapi akibat transport yang tak menentu.. rancangan dan plan untuk join sekali terbatal =.=


Oklah, rasa mood dah lari sikit. Nak pegi tonton tv jap..nnt bila lapang aku BW blog korang ek. Moga heppi selalu ^^ laparnya laksa.. kenapalah katsini tak dak laksa.. sebab aku ni hantu laksa. Nak yang kaw kaw.. ggrr ! ngidam lagi dan lagi.. Rindunya kat rumah.. Have anice day. See U! kebosanan yang buat idea menaip entri jadi kucar kacir.. kesian hamba-_______- salam buat semua~ nota cinta--> missing my boyfie <3
-----;----'---{@
~Dawia Honeyputri~

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi