Wednesday, 22 December 2010

♥ Pertandingan Template Tercantik By Gayahspears

Selamat pagi uOols sekalian :) Terasa macam nak join giveaway yang ditag oleh seorang blogger iaitu Cik Nadia atau nicknamenya dalam dunia bl0gger adalah Budak Buchuk. Terima kaSih ye tag Wia..walaupun rasanya masuk secara suka suka sebab dah tahu blog ni tak cun melecun..tak kemas lagi. Siap banyak widget. Maklumlah kegemaran :P HikSs..

Pada cik penganjur, Wia join giveaway ni untuk memeriahkan suasana blog anda..lagipun besh jugak join..rasa dapat eratkan silaturrahim antara blogger blogger :) Tapi macam yang Cik Gayah tau, blog ini tidaklah kemas..kemas lagi blog lain lain.. blog ni agak bersepah ikut citarasa saya..dan ia tidaklah sekemas mana. Cuma cukuplah senang hati bila mata memandang.. Itulah sikap saya yang sukakan widget. Dah memang tak boleh elak sama sekali :'D Jadi macam mana blog nak kemas sangat sangat tanpa aksesori..ibarat rumah tiada perabot pulak rasanya..ngee:)

Oklah, terasa nak join ni, ada jugak syarat syarat mudah yang perlu di ikut. Hanya mudah dan senang difahami.. dan sekali lagi nak tunjuk pada uOols yang banner giveaway ni pun kreatip(!) memang superb bijal edit dan sebagainya..sekali itu jugak aku teruja.. tabikk ye bila tengok banner yang meriah, kretip tu.. ehemm Cik GayahSpears, hamba bukan nak ambik hati atau bagai.. tapi ikhlas ia cantik.. eh eh jom skodeng syarat syarat kata bawah ni sebelum join ;) meh sini scroll bawah..hee:D
Syarat Syarat Untuk Sertai Giveaway :- 

Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com.
 Copy banner beserta isi entry ni dalam blog dan jangan lupa buat sidebar.
Tajuk entry mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears..wink;) Done Cik Gayah..
Tag kepada 3 kenalan blogger
Copy dan paste link entri pada komen entri Cik Gayah
Kontest tamat pada 26 Januari 2011..lambat lagi. Cepat cepat..
Terasa lega dah join setelah ditag oleh Kak Nadia:) Nanti merajuk pulak akak kita yang bezanya satu tahun dari aku nih.. tapi serius, blog akak ni lagi kemas dari aku..tak pecaya, usha la blog dia ye:) mesti ramai dah kenal.. Oklah, nak pegi bekpeS dulu ye..Haa, sebelum terlupa, tarikh Kontest habis lambat lagi ye..tahun depan bulan depan. Jadi join la cepat cepat ek..pada yang kena tag, sila buat dengan gigih macam aku ye c(=

Selamat berblogging semua. Gudluck untuk aku dan Kak Nadia :) Tapi lagi sekali nak cakap aku tak voleh celen Kak Nadia punya velog..memang superb kemas. Dan aku punya pun kemas jugak. Siap comei lagi..hikhik..Kidding* Salam Ceria pagi Rabu buat uoolS. Mulakan hari anda dengan Bismillah dan sudahi dengan Alhamdulillah.. See U(!)
-----;----'--{@
~Dawia Honeyputri~

2 comments:

  1. hehehehe,buat juga akhirnye..hehehehe
    jangan la puji melambung sangat dik.. takut pengsan x bangun2 nanti punya malu...hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah Dawia~
    Anda berjaya masuk dlm seranai nama peserta GA Gayah... Gdluck ya... maaf Gayah terjah lambat.. tak berapa sehat..hihi

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi