Thursday, 25 March 2010

ღ ..Award tOp Blogger 2010...Terjah!!..ღ

Salam semua reader,,
petang semalam ekceli dah nak senja 
buka blog kiut nie nampak kat inbox..cik adah
cakap anda diterjah..:)
mulanya xtau apepun..jadi bila dah kelik link yang cik adah
baru tau yang aku dapat award....
dan paling besh aku ditag oleh cik adah untuk dapat award nie..rasa terharunya!~..
sekalung penghargaan terima kasih pada cik adah
yang sudi beri terjah dan sekali gus memberi award nie pada aku.. ^^
amat terharu kerna dianugerahkan Top Blogger 2010:)
nak tunjuk Award yang aku dapat ler..wink*
...jeng3...

Cantikkan Award nie memang rasa bangga sangat!~
dan teringin pulak aku nak terjah versi kiut miut untuk reader yang besh dan suka,,setia dengan aku..hihi:)
nie blog yang kena terjah ek..
11.mieran 

Tahniah!! anda semua diterjah oleh saya:)
moga ceria-ceria selalu!

Syarat²nya mudah je..Tak payah jawab soalan..

Ape yang perlu korang buat ialah :
  • Thanks & link to the person that gave you award..
  • Past this award onto 12 blogger's you've recently discovered and think are fantastic..
  • Contact and let them know they've won the award..
nota buat tersayang-->moga cepat sembuh dari demam dan selsema..
.:.amin.:.

---;-'-{@
~Dawia~

12 comments:

  1. thanks tayam...
    nnti sis buat okes :)

    ReplyDelete
  2. ingatkan d terjah oleh nasahmad tdi.heheheeh..pape pun tq erk... kak nadia nak terjah sape lepas ni..huhuuh

    ReplyDelete
  3. muhahahahaha..lama x blogwalking pon ad gak yg sudi nk kasi kn??hihi

    tq2

    ReplyDelete
  4. salam ..alo lo lo..jangan la majok..akak bukan tanak amek lar..nak amek..tapi ramai dah yang tag akak ni..akak ingat nak kumpul dulu..hehhe..nnt leh letak name banyak2 sape yangtag akak tu.hehe

    ReplyDelete
  5. kak nadya..
    hehe..nas ahmad..
    tak best la dia terjah.^^

    ok ambik ek..
    ur welcome:)

    ReplyDelete
  6. sugar2 kapas..

    xpe la saya sudi bagi award kat awk:)
    hihi^^

    ur wlcome:)

    ReplyDelete
  7. wasalam kak..
    majuk la jugak akk tak ambik tapi rupenya macam tue ek..

    xpe la...
    faham dah ler :)

    ReplyDelete
  8. wooo!!!
    dapat anugerah tu...
    ingatkan time study jek dapat anugerah nie. hehe..
    thnx dek..
    nanti akak letak kat blog akak.
    muahx!

    ReplyDelete
  9. yeay!!
    itu la kan^^
    ur welcome kak..
    ye nnt akak ambik ek..
    muahx..!
    sayang akak jugak :)

    ReplyDelete
  10. thanks sbb telah terjah ke blog wawa...
    nanti wawa wat k=)tungguuuuu

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi