Tuesday, 30 March 2010

ღ ..SamButan Bufday Buatku..ღ

Salam semua reader,,
moga ceria-ceria selalu hendaknya..:) mulakan hari anda dengan lafaz bismillahirahmanirahim..dan jangan lupa sudahi pulak dengan lafaz alhaamdulillah..moga kita semua sentiasa mengingati Sang pencipta kita..
amin ya rabbal alamin.Harapnya hidup kita semua sentiasa dalam rahmat dan redhanya...rasanya sehari lepas bufday aku..xsempat aku dah update blog..teramat letih dikerjakan geng dengan segala macam aktiviti..kejutan demi kejutan;) sungguh..!~ jujur aku bagitau sempena bufday aku yang ke-21 nie aku terasa kelainan yang amat dan jugak kenangan manis yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila..manisnya semanis madu dan sukar dilupakan kerana kenangan itu...memanglah tahun nie jugak aku di perantauan jauh dari mak ayah dan famili..tapi terasa terubat kerinduan itu pabila kengkawan penyeri hari yang menjadi sejarah atas ulangtahun kelahiranku;) 

korang nak tau betapa sedehnya pabila dah petang cam satu kelainan dalam bufday aku seperti tiada kelainan dan sambutan..bukanlah aku nak sambut besar-besaran cuma kecik hati dengan kawan seostel dan geng clasmate sebab kami rapat tapi langsung diorang tak wish dekat aku..malam yang bufday aku tepat pukul 12 malam..aku up8 status fcebook dan berharap 100 wish untukku sempena bufday aku;) dan ramai yang dah wish sampai pukul 7 malam alhamdulillah 70 orang dah wish..tapi masih lagi kenkawan ostel xwish:(
 lepas je maghrib..tetiba dapat col dari membe baik suruh datang umah..kelam-kabut dan cemas je rupenya..
aku pun apa lagi gegas je lah ke uma diorang ingat ke ada hal ape kan?..
bila dah sampai kat umah diorang..gelap..bila aku bersuara..
"kenapa gelap?"..
tetiba dengar orang nyanyikan lagu..

"hepy gufday to you..
heppy bufday to you..
heppy bufday to cik Dawia..
heppy bufday to you.".

 kek terindah buatku dari sahabat2 terhebat:) lOve it!~

inilah kek yang terindah buatku kerna ada mereka insan yang masih mengingati hari penting ini dan kejutan yang teramat buat aku terharu hanya tuhan yang tau mmg comel kiut miut sehingga kau tak sangka!~ fuhh..tiup lilin sempena bufday yang ke-21 ..terima kasih kawan-kawan...hihi:D
 
kek coklat kejutan buat bufday gurl*

heppi sangat dengan kek cokelat nie..sedap sangat! dari kawan-kawanku kerna diorang telah merancang untuk sambut bufday aku..tapi patut la ptg tue aku minta Jecy belikan kek..dia bagi 101 alasan..rupanya diorang ada agenda sendiri untuk aku..huhu..terharunya!~ amat hargai dan bererima kasih sangat-sangat..memang tak dapat lupa sampai bila-bila..^^
kek pilihan adek Jecy untukku*


bufday gurl..teramat heppi!~ ^^

besfren 4ever..Jecy.Fatin,aku dan Ana:)

memang ini yang terbaik pernah ada dalam hidupku kerna diorang lah kawan suka dan dukaku..kamu semua mmg terhebat..aku sayang korang semua ketat2..:) aku bersyukur kenangan dan persahabatan ini moga lebih kukuh hingga ke akhir hayat...nak tau lepas tue ada lagi kejutan untuk aku..tapi yang nie member terlibat lai ramai dan sekali lagi aku tak perasan aku adalah mangsa buli sebab aku bufday gurl aritu..jadi tak semena-mena termakan pujuk rayu..ahaks!..diorang jak turun bawah blok..dan patut la ia ia diorang tak bagi aku pakai tudung..sekali dah sampai bawah..nak..diorang balik tepung..huish..terkejut besar la aku..sambil diorang nyanyi kuat2.."heppy bufday to me"..yang nie di plan oleh ain and de geng..maka bertambah ramai la meraikan sambutan kelahiran aku yang ke-21..mmg sangat2 sweets!

habes la comot aku malam tue..siap siram air lagi dekat aku..mmg njoy habes..dan lepas tue diorang snap2 gambar tapi disebabkan terlalu heppi dan seksi gambar itu disensorkan..hee* tak pakai tudung...biarlah jadi koleksi peribadi..itu lebih indah..dannnnn..malam tue wakena beb! lalalalala:D..
dan malam tue jenuh aku berdobi kesan tepung dan air yang melekat-lekat di tubuh..haha..dengan semangat..! 3 jam jugak la..
alhamdulillah jugak kerna bila aku periksa facebook aku malam tue..kenkawanku merialisasikan 100 wish untuk aku..yeay!!..ups..terlampau hepi sudah..moga doa yang diminta dimakbulkan ALLAH S.W.T..
.:.Amin Ya Rabbal Alamin.:.

Sememangnya kau bersyukur atas nikmatmu ya ALLAH...kerna disekelilingku orang amat hargaiku..baik jauh atau dekat aku terasa disayangi...alhamdulillah..buat teman-teman,,aku bersyukur korang masih ingat padaku..jutaan terima kasih kerna sambutan paling besh aku penah rasa..:) njoy sangat2..aku hargai dalam hati ini..moga ini menjadi 1001 kenangan buat aku..paling maniS..^^
dan kepada siapa yang wish korang memang terbaik dan aku hargai sangat2 terima kasih:)


nota buat tersayang---> terima kasih hadiah itu tercipta memang terindah;)
takkan lupa sampai bila2..janji!!~ ^^
--;-'--{@
~Dawia~

3 comments:

  1. waaaaaaaaa...
    sgt best dpt kek...
    cedapnye.. hehehe..
    happy belated birthday.. hehe.

    ReplyDelete
  2. best sangat tau!
    hihi
    sedap sangat sebab kek itu sentiasa sejuk!
    nyummy..;)
    tenkiu ayue..^^

    ReplyDelete
  3. hepy bestday!! semoga suksess slalu... cheers!!

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi