Tuesday, 23 March 2010

ღ .. No Sweat..ღ

Salam semua reader,,
moga ceria-ceria selalu ye..
dah malam tadi tgk email ada dapat lagi satu email dari uncle nuff
bertarikh 21 Mac lepas..jadi nak sertai project Alpha musim kedua nie:))..
"No Sweat"

Sekarang musim panas dan hujan yaang tak menentu,,hormon  jugak tidak stabil seolah-olah membuat kita rimas ketika bekerja dan belajar jika berjam-jam lamenya..tambah-tambah pulak bila berkeadaan dalam ketika manusia ramai seperti dalam tren dan bas awam..pastinya bau badan mengundang ketidakselesaan pada orang lain..aku pun xsuka..
Kini Adidas dengan bangganya dapat selesaikaan masalah bau badan ini baik untuk wanita mahupun lelaki..
tara..!
*
*
*
comelkan botol dia*
 
Adidas Action 3 Fresh,,teman setia kemana-mana je...Kin menda paling asas perlu dalam tas qku adalah sebotol deo comel nie...hehe
 
Sedikit aku nak cite mengenai deodorant keluaran Adidas keyh:)
Deodorant Adidas ini mempunyai kelebihannya tersendiri...'cooling protection against perspiration, 0% alcohol, anti-whitening' Aku yakin bagi pengguna muslim tentu bimbang dengan kandungan alkohol yang dikandungi oleh sesetengah deodorant....namun setelah muncul Adidas Action 3 Fresh yang tidak mengandungi sebarang alkohol membantu menyelesaikan masalah was-was tiada keraguan lagi..yippy!!
 No more Sweat again...!

 Sekarang hidup anda dimulakan dengan penggunaaan deodorant Adidas ini dengan penuh keceriaan,,keriangan yang berpanjangan selama 24 jam..hidup lebih teratur dan bau badan bukan masalah lagi..yeay!!..
No Sweat Forever....^^
si wanita boleh la maku-up cantik-cantik kiut miut dan si jejaka pulak boleh la bergaya dengan gagah dan perkasa..hihi

 Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 supported by P1 and MAS

---;--'-{@
~Dawia~

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi