Tuesday, 16 March 2010

ღ ..Giveaway Pink..ღ

"Kadang-kadang Tuhan sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Tuhan hendak memberi kita pelangi"

Jalan2 nampak giveaway~
walaupun cam dah lewat tapi nstill sempat kan:)
jumpa di blog kak kak itajeff
Giveaway ini terbuka untuk teman2 di seluruh Malaysia, tak ada apa2 syarat yg berat, hanya tinggalkan 1 komen je kat sini, terbuka hingga 16hb Mac 2010 jam 12.00 tengahari. Kalau ada yg nak buat n3 ttg giveaway ni kat blog masing2pun boleh...malah amat dialu-alu2kan..utk itu, ita akan ambil kira sebagai 2 komen dlm undian nnt, tolong inform kat ita dalam komen anda nnt dgn memberikan alamat blog ye :-)

Keputusannya inshaallah akan diketahui pada hari yang sama, 16hb Mac 2010, jam 8.30 malam...undian akan dibuat secara random ikut stail dulu-dulu "goncang & ambil"..kita tunggu siapa yang dapattttttttttttt!!!!! okkkk..jom ramai2 join yer...the more the merrier....yg dah jadi follower ita, tolong khabarkan kat kawan2 yg belum follow untuk join giveaway ini...:-)))))

Semoga dgn ini akan lebih mengeratkan lagi silatulrahim antara kita..amin :-)))


2 biji piring VCR, Sugar Bowl bunga Rose, 4 helai 'Pink Roses Napkins'




cantik dia punya hadiah..pink,,aku suka!~ hehe:)
kepada kak itajeff jangan marah ek..wieya ambik pelangi akak sekali dalam n3 nie..mintak halal:)..moga saya sukses! ^^

---;--{@
~Dawia~

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi