Saturday, 27 March 2010

ღ ..Blog Award Winner..ღ

Salam semua reader comei kiut miut,,
alhamdulillah pagi nie aku masih brnafas untuk bangun dan menikmati hidup kerna kuasa dan redha penciptaku yang Esa..
syukur sangat..kerna cuaca yang ceria ini memberikan sedikit ketenangan padaku walaupun asaimen berlungguk tak siap dengan slide dan segala macam lagi..huhu..tapi prinsip aku jangan tension kan diri kerna setiap masalah pasti ada jalan penyelesaianya:)
tapi hidup tak penah lari dari tanggungjawab kan?
dan aku akui tanggungjawab seorang pelajar belum tentu menyamai tanggungjawab seorang pekerja atau ibu bapa..
opss..macam nak lari tajuk je kan..^^
Okeyh berbalik pada tajuk n3 aku..dengan hati gembira nak cerita
award nie diberi oleh cik atiqah dan kak nadya

nie la award yang kiut miut untuk beautiful blogger ^^

tapi aku je tak beautiful..hihi:) tapi xpe la..setiap manusia dianugarahkan wajah yang tercipta oleh Sang pencipta dengan sempurna walau manusia mmg tidak sempurna lari kesilapan daan kesalahan dalam sehari-hari..perkataan comey atau kiut miut mungkin sesuai untuk award nie aku labelkan..So,,dengan rasminya aku dah dapat blog award winner "Beautiful Blogger Award"arinie..hihi..

1) Thank and linked the person that gave you the award.
terima kasih banyak2 sebab menganugerahkan award ini untuk saya^^ 
sebab saya budak baru 3 bulan dalam dunia blog tak sangka akn dapat award yang begitu menghargai orang baru seperti saya..=)
tapi saya tidak cantik tapi kiut miut...
opss..terlebih sudaa..
suka guna perkaataan tue dalam blog ini terasa terisi:)
 
2) Pass this award to 15 blogger you're recently discovered and think are fantastic.
rasanya semua blogger dalam bulan nie je dah ramai buat n3 pasal award nie jadi kemungkinan besar ramai yang dah ada..jadi,,aku tak nak la tag atau bagi award nie pada sesiapa sebab semuanya bagiku adalah blogger beautiful and macho..upss! xde pulak award nie mintak diberi pada blogger macho!~ haha..keyh..jadi takkan pass pada sesiapa...noktah. 
 
3) Contact bloggers and let them know they've won
disebabkan aku tak tag sesiapa jadi takde siapa nak diberitahu..
hehe..aku la pemenang tue..aahaks! 

4) State 7 things about yourself:
* sukakan mende kiut miut tak kira apepun
*suka kaler biru muda,ungu,pink dan putih
*amat gemar makan laksa dan kue tiew lakna
* perwatakan cepat sensitif  & suka cakap terus terang
*seorang pelajar bisnez tahun satu
*seorang yang berkaca mata
*masih single tapi hati sudah berpunya;)
 
okeyh selesai sudah penerimaan award dan syarat terima awrd dibuat dengan jayaanya..dan aku terus terang amat terhaaru dengaan pemberiaan nie..^^
mood eppi dan bersyukur walau baru tetapi blogger lain merasai aku wujud dalam dunia blog yang besh dan bermaklumat nie..
suka kongsi suka duka dalam blog ini..
syukran pember-pemberia awardku..nnt akan ku tempek di sidebar ye..
countdown malam nie..tak sabar nye!!~
nota buat tersayang---> rindu dan moga cepat sembuh dear ..
rehat secukupnya ye..sayang kamu!

---;-'-{@
~Dawia~
 

2 comments:

  1. hahahahaha..same goes with me.xmo pass award kt sape2 ;)

    ReplyDelete
  2. haha..
    ye kita serupa..
    yeay!!~

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi