Saturday, 6 March 2010

ღ ..MoOd..ღ

salam manis bicara madu:))
rinie letih sangat siapkan asaimen video berserta gambar di luar kampus..huhu*tapi apepun aku eppy sangat..ngee*
macam macam nak cerita..haha..tapi intronya asaimen nie perlu cari tempat bersejarah..kumpulan aku hanyalah 3 orang iaitu aku,,sarah dan komathy..tempat yang kami pilih tak la jauh dan tak jugak dekat..cuba teka?? ^^

hehe..tunggu entri seterusnya ye..aku akan bagitau secara detail..mood sekarang tengah eppy kiut miut gitu..berehat dan bersantai dengan buku wajah..dan amt rindukan famili dan kampung halaman..gurlp! asaiment belum edit plus test ada lagi dua paper 2 minggu akan datang..kejap?! asal banyak sangat mood aku..dah xtau yang mana satu..bercampur aduk dek persekitaran sekeliling..hmmm..confius..?merungkai moOd terkini..

 
Apepun jangan ambil peduli akn moOd itu kerna ia tidak memberi perubahan pada sesiapa mahupun diriku..yang aku tahu sekarang nie..kenangan itu manis buatku ibarat gula-gula lolipop kaler warna warni..wee*
nota buat tersayang---> ilynimysmfene moga cepat sembuh sebab tadi dear ngadu nak demam:( dan jangan lupa makan ubat ye..

Almaklumlah keadaan cuaca sekarang dah berubah..panas panas dingin suam* tapi aku masih bersyukur masih boleh bernafas untuk menikmati semuanya yang ditentukanNya hingga saat nie^^ moga ceria ceria selalu reader blog:))

.:.walla!!.:.




5 comments:

  1. Huhu. bilet nak lolipop! ehehe..

    ReplyDelete
  2. ye btul sangat2 panas..
    banyak2 minum air ok ;)

    ReplyDelete
  3. bilet...:)

    ala2 nak lolipop ye..
    hehe..
    ambik la kat blog akak tue..
    free je^^

    ReplyDelete
  4. syikinsuhaimi..
    terima kasih sb sudi komen..:)
    betul awk jugak kena minum air banyak air..
    kita pakat2 minum air banyak2 k:D

    dawia^

    ReplyDelete
  5. betul3..cuaca skang xmnentu..jap pns, jap ujan..

    tp akak rasa, R demam sbb rendu adik le..hehe.. ;)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi