Monday, 22 March 2010

ღ ..PaGi YanG Indah..ღ

SELAMAT PAGI!!!..

pagi nie rasanya aku masih lagi ceria..
untuk itu azam aku untuk hari nie adalah +ve kan diri dan buangakan -ve dalam diri mahupun keadaan sekeliling..aku akan biarkan hati dan minda seiring menguasai
badanku agar segala perancangan dan urusanku hari nie dipermudahkan oleh Penciptaku ^^

Good Day Myspace Comments


pagi nie aku da cclas akaun..dah semangat berkobar-kobar untuk 3 jam yang pertama..belajar mende yang baru..moga-moga ia buat aku tersenyum sambil mengira dengan mudah..yeay!! mood aku pagi nie sesegar embun pagi..dan petang nie class Bi seperti biasa dengan lecturer yang sporting habis buat aku tak miss clas dia beb:) essay "Mr.Bean" dah aku siapkan semalam..alhamdulillah..selesai sudah asaiment aku arini..tapi akan datang dengan 1001 keje lagi ditambah pulak asaimen presentation belum siap..huhu..InsyaALLAH..aku akan cuba settelkan ckit demi ckit..korang semua doakan aku ye...

mood kini sangat sangat teruja dengan nset pemberian si dear..(ekceli dah lama dear bagi ok) tahun lepas bulan 11..tapi lepas restall semua smalam rasa cam baru pulak..hihi^^ okeyh dah nak bersiap g clas..cuaca kat luar ibarat mood aku yang sekarang..mudah2an mood ini akan berkekaln sampai bila-bila..berharap..ngee*

Opss..sarapan pun belum..hehe..
Jom join aku sarapan roti ngan mentega kacang seperti hari-hari yang lain!~ ..
buat si dear selamat bekerja untuk hari pertama minggu nie..
adik-adik aku dah mula bersekolah semalam..study rajin-rajin keyh..
buat aku..cik empunya blog nie..
peringatan!!
 .."dimana ada kemahuan disitu ada jalan"...
insyaALLAH:)...

semalam aku dapat mesej berlagu dari si dear..
merdu sangat melodi dia..
*
*
*

"Aku minta dari ALLAH setangkai bunga segar. DIA beri aku kaktus yg berduri.Aku minta kupu-kupu, diberiNYA ulat.Aku kecewa & sedih,tapi tetap bersabar. Namun tidak lama kemudian, kaktus itu berbunga indah dan ulat itu menjadi kupu-kupu yg cantik. Begitulah cara ALLAH mengasihi kita,selalu indah pada waktunya..DIA berikan apa yang kita perlukan.kadangkala kita sedih,kecewa dan terluka tapi jauh di atas segalanya DIA sedang mengatur yang terbaik untuk kehidupan kita"
.:.I LOvE it.:.
---;-'-{@
~Dawia~


2 comments:

  1. love ur prinsip..
    buangkn yg negatif!
    chaiyok2..

    btw dak acc gak ke??

    ReplyDelete
  2. tenkiu..:)

    no,,sy bukan budak acc..
    saya budak bisnes..hihi

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi