Friday, 19 March 2010

ღ ..Sorang Tanpa teMan..ღ

salam jumaat semua..:))

huaa dah nak cuti weekend la..
lepas lepak-lepak dengan kawan time lunch tadi..
diorang dah nak balek umah dah..
rasanya lepas zohor nnti
yela..umah dekat je kot..
yang Ana dekat Bangi..Jecy kat Ampang..dan Fatin kat Serdang,,Selangor..
dekat je dari kampus Kuala Selangor nie..huhu*
tapi aku..huuu..
dok kat ostel sorang-sorang tanpa teman
rindu kampung lar..nak sangat makan laksa time nie..
huhu..
tapi lambat lagi kot bila habis sem nie balik terus..tue yang rasa..hmm..bulan 5 nie la alamatnya..
tapi xpe..bila la lama tak balik baru besh cket kan bila balik sekali sekala..
(ayat nak sedapkan hati semata-mata..T_T )

kami sebaya* aku dan Fatin

Ana,Marlisa,Jecy dan Fatin

bila sorang-sorang rasa sedeh je..
sebab tue kita perlukan teman untuk warnai hidup agar lebeh ceria..
tapi aku dah tinggal sorang-sorang teringat pulak kat diorang semua nie..huhu
kami mmg rapat ke kelas bersama,,makan bersama tapi lain2 umah..Ana,umah sebelah aku..Jecy & Fatin rumet..dan aku umah lain..
tapi kami satu floor..wee*
hadoi..sedeh geng korang balik...nak balik jugak..
walaupun cuti weekend 2 hari nie..nak balik Kedah tak berbaloi kot..
sob..sob.:(
Apepun selamat pulang ke umah masing korang........
jgn lupa daku disini..
jumpa hari isnin nie..
hehe..n3 kali nie saja nak perkenal kawan-kawan di kampus..:)
sedih tetap sedih jugak..
asaiment kena buat..
eh tadi buka buku wajah...uols nak tau..adik aku si Fadli menambah kenalan aku...apa?!~ adik aku yang tingkatan 2 dah ada buku wajah..:)
terus aku sahkan..tgk2 aku kawan pertama dia...lalalalala~
minat sungguh dia dengan bunkface sampai  gambar profil pun letak gambar Sam vokalis Bunkface..^^
Ops tukar tajuk sudahh..
keyh sekian cerita aku yang sedeh..sedeh ke?..ekceli n3 nie nak kenalkan kenkawan dan bagitau adikku Fadli dah ada buku wajah..(baru buat la tue)..
tadi aku col..dia g masjid solat Jumaat..lepas nie la contact dia...:)
Buat kawan2 classmate sekalian,,
selamat bercuti di umah..jumpe ari Isnin nie..

Sekian,,
--;--'-{@
~Dawia~

2 comments:

  1. hye wieya~

    hidup di perantaun org mcm ni la.

    sabar taw dik :)

    ReplyDelete
  2. hai kak mar:)
    betulkan kak...
    sedeh sangat:(

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi