Tuesday, 30 March 2010

ღ ..Istimewa Terasa Dihargai..ღ

Salam ceria buat reader semua;)
aku nak kongsi dengan korang disekitar mood ari bufday aku yang ke-21 aku dapat banyak sangat kejutan..sana sini.diluar jangkaan aku..dan itulah yang dinamakan tuhan Maha kuasa..tiada dapat menduka suratannya.Apepun aku bersyukur sangat!!~
aku sayang orang yang sayang aku..
mmuuuahx!
hanya pada orang tertentu..
.:.noktah.:.
ungkapan indah puitis jugak tidak dapat meluahkan rasa perasaan aku sekarang yang terasa begitu dihargai..mmg indah..berharap terus menerus saling mengingati..mudah2an..
msg dari facebook*

lagu imran ajmain "selamat ulangtahun sayang".Tengahari 28 mac pula aku dapat email dari si dear..dan lagu itu di download..nak hasilnya lagu nie berkumandang dan telah selamat ditransfer ke nset aku..dan sekarang lagu open yours eyes menjadi ringtones nset aku:) memang sedap sangat lagu nie..punya makna tersurat tersirat berunsur kecintaan..amat romantis dan syahdu..xcaye dengar sendiri;)

~Open Your Eyes~

cant't you see this wonder
spreaded infront of you
the clouds floating by
the skies are clear and blue
planets in the orbits
the moon andthe sun
such perfect harmony

let's start question in ourselves
isn't this proof enoungh for us
or are we so blind
to push it all aside..
No..

We just have to
Open our eyes, our hearts, and minds
If we just look bright to see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

Look inside yourselves
Such a perfect order
Hiding in yourselves
Running in your veins
What about anger love and pain
And all the things you're feeling
Can you touch them with your hand?
So are they really there?

Lets start question in ourselves
Isn't this proof enough for us?
Or are we so blind
To push it all aside..?
No..

We just have to
Open our eyes, our hearts, and minds
If we just look bright to see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

When a baby's born
So helpless and weak
And you're watching him growing..
So why deny
Whats in front of your eyes
The biggest miracle of life..

We just have to
Open our eyes, our hearts, and minds
If we just look quiet we'll see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

Open your eyes and hearts and minds
If you just look bright to see the signs
We can't keep hiding from the truth
Let it take us by surprise
Take us in the best way
(Allah..)
Guide us every single day..
(Allah..)
Keep us close to You
Until the end of time..

Allah..
You created everything
We belong to You
Ya Robb we raise our hands
Forever we thank You..
Alhamdulillah..
suka sangat !~

 masa yang sama aku dapat kejutan lagi pabila kawan karibku,Munirah Abdullah sejak dari form 3 telah edit gambar nie special untuk aku..rasa bahagia sangat! aku tengok gambar nie tgahari 28 Mac jugak..dia telah tag aku dan siapa sangka dia ingat aku punya bufday..huhu..terharu sangat untuk dikenang..terasa istimewa dengan semua ini..bahagianya..!~ alhamdulillah..
cantik x gambar yang diedit munirah 
untuk aku sempena bufday ku yang ke-21

memang terasa amat dihargai dan dapat aku rasakan
hiup penuh dengan kasih sayang;)
kawan2 la penghibur tika berjauhan dengaan famili..serius dan jujr aku cakap bufday aku yang ke-21 nie adalah sambutan bufday yang amat bermakna penuh dengan memori manis..nilai persahabatan..tiada lagi nilai yang paling indah

nie signature budak lelaki kat dalam clas*

waa..ini besh..tak penah-penah dapat wish dari budak lelaki clasmate..terasa terharu pulak dapat sekeping kertas ini bersama-sama wish yang kiut miut..beserta signature bahawa diorang betul-betul ikhlas wish kat aku..mmg terasa cam budak2 tapi kiut laa..!~ korang..terima kasih tau..:)


sekiut teddy bear nie aku merasai harga sebuah kasih sayang:)
 
besh sangat malam tadi ada orang belanja diner;)
nota buat tersayang--->bahagia sangat!~ hanya tuhan yang tau

---;-'--{@
~Dawia~

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi