Saturday, 27 March 2010

ღ ..CountdOwn Earth Hour..ღ

Salam semua reader,,
bersiap sedia untuk join Earth Hour Malaysia 2010 tepat pukul 8.30 malam hingga 9.30 malam waktu Malaysia
moga keprihatinan kita ini dapat menjimatkan elektrik  negara
aku sokong kempen nie setiap tahun..
dan beshnaya kalau tika ini aku di umah mesti lebih meriah dengan adik-adikku serta anak jiran tertangga keluar di umah  iaitu umah teres
setinggan yang dihuni lorong untuk cukup ramah dan sekepala..
budak2 bersorak heppi dapat keluar cenggini kerna suasana itu amat harmoni..dan para papa dan mama sibuk jaga anak masing-masing agar tidak nakal2 berlari atau main kejar-kejar..sebab tahun lepas ayahku ada pasang pelita di depan umah..jangan tak tau ayah aku pun xcited join Earth hour nie ^^ jadi terang la jugak lorong tue walau daah bergelap..jadi daah dalam suasana ramai cenggitu dah rasa cam suasana raya..=)
beshnya..itu tahun lepas punya cerita..tapi tahun nie..aku kat ostel pangsapuri di Kuala selangor nie amat la tak terasa kerna kesunyian yang melampau ditambah tidak lagi merasai suasana itu terasa nak join tapi..mesti join..!!~ sebab xlame juma sejam..huhu
tak blogwalking sejam keyh..hihi
keyh get ready all reader dan warga rakyat seluruh malaysia...
majlis penjimatan elektrik secara rasmi akan bermula beberapa minit je lagi..
dan aku...
tidak sabar menunggu tengah malam nnt...
harap-harap semuanya berjalan lancar..^^

raedy...mision in action..
kenkawan ready..
lampu akan ditutup..semua suis elektrik akan ditutup
luuppp...!
orait..yeay!!

---;-'-{@
~Dawia~

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi