Wednesday, 24 March 2010

ღ ..Major Asaimen..ღ

Salam semua reader,,
malam tadi lepas taip n3 semalam lepas je diner..
aku ada perbincangan kumpulan..
mengenai major asaimen..huhu..:(
lecturer aku yang sporting habes tue nak kitaorang pelajar dia lakukan asaimen group seakan-akan satu pertandingan ujibakat..huhu..mencabar kan?:) pastu dia nak kitaorang persembahkan pada satu fakulti di tempat umum..huh!~ lagi la mencabar..sayaratnya lagi pemakaian tidak boleh jean dan t-shirt tapi mesti bersesuaian ..pendek kata kena dress up ler..korang masih ingat lagi x yang aku penah cite pasal princess diaries dulu-dulu..waa..bersengkang mata untuk siapakan sebuah presantation..Asaimen nie kena buat seolah-olah ia satu show taleta tau..xkira la top host ke menyanyi ke?..nak jadi model ke?..janji kena ada pengkritik dan pengacara.cukup lengkap ..bebanan bertambah pulak pensyarah nie baru je beri asaimen nie ari Isnin lepas..dan isnin  minggu depan dah nak kena persembahkan di khalayak ramai..hmm cam tanbah stress cket..sigh* dalam masa seminggu kena siapkan dengan sepenuhnya tapi bila kami 9 orang satu group bersila berkumpul semalam bincang..lame gak la fikir punya fikir..jadi kami pilih untuk menyanyi..
2 orang satu group sebagai peserta..
dah ada 3 group akan brtanding..
2 orang pengkritik dan seorang pengacara program..
ala-ala gangstarz gitu!~ ngee:)
rasa teruja dan tak sabar pulak kan..! tapi nerves tetap ada..huhu..
*
*
*
malam nie akan turun court lagi temapt pot berbincang dan lepak..dan masa tue terus je praktis terus..
nak tau ape yang kitaorang nyanyikan tunggu ek..
xde la best sangat tapi kena karok tue yang aku tak pandai..suara sumbang kot..
kalau depa orang ramai cam gelabah habes..camana la nnt ek??..
tapi camana pun major asaimen kena buat jugak..last asaimen untuk subject Bi..
tapi yang tak leh tahan lecturer suka layan mende-mende yang berunsur hiburan..
hee* tabi besh sebab tak boring...!~ walau stress camana pun kitaorang 
group ala-ala gengstarz nie pasni berusaha sungguh-sungguh..!
(nada bersemangat berkobar-kobar)
bak kata orang..
.."alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ketiak"..
hahahahaha:p
bergurau keyh..ekceli ada kna mengena ke 
peribahasa nie dengan asaimen yang aku kena buat nie..
erm mesti la kan..ada jugak..
korang ia kan je la ek..hehe..^^
haa))) baru aku teringat erk..
..."pantang berundur sebelum berjuang"...


baru kena kan..berusaha habis2an sebelum mengalah..
yeay!! nie baru peribahasa yang sesuai..!~ kan3?:p
Quotes Myspace Comments

malam nie kena praktis untuk kukuhkan vokal dan persembahan..dah lagak cam peserta show talent dalam realiti tv je kan..hihi..okey la,,aku nak bersiap g kelas dah...malam tadi tak cukup tido sebab ada satu  bunyi yang menggangu...
jeng3..ala-ala seram misteri nusantara...tunggu aku cite dalam n3 seterusnya nnt ek...moga reader sekalian ceria dan riang untuk blogwalking cari duet..^^

nota buat tersayang--> tenkiu so much buat si dearku yang sent mms sebanyak 50 mms kit miut malam tadi selamat sampai semuanya  pagi tadi..sayang dear!~ sangat-sangat!~


Salam manis bersulam senyuman,,
--;--'-{@
~Dawia~


4 comments:

  1. gud luck utk asgmnt dik..
    chaiyok2! :)

    ReplyDelete
  2. salam dik.

    akk suke la ayt kt atas tue.

    akk amik yek.

    :))

    ReplyDelete
  3. terima kasih kak shima:)
    tenkiu..^^
    sayang akak:)

    ReplyDelete
  4. wasalam kak:)
    ambik je la akak..
    hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi