Sunday, 21 March 2010

ღ ..Contest Apa Nak buat Kalau Diberi RM100..ღ


 
Contest ini bermula pada hari ini..Dianjurkan bertujuan suka² sambil melihat bakat anda dalam penulisan..Pemenang akan dinilai dari segi cerita yang menarik


Syarat² Penyertaan

Sila buat entry bertajuk seperti di atas iaitu -  
CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..sy lompat dulu sebab bukan senang nak dapat duit sebanyak tue senang2 je kan?.haha.
syukur,,syukran:)
dan dengan duit tue saya nak beli tiket untuk balik kampung..(rm40)sebab dah lama dah tak balik kampung..yang lebihnya beli sebuah nOvel cinta(rm20)^^dah lama tak beli tau..dan masih ada baki untuk beli majalah wanita(Rm10) untuk mama di umah dan sepasang kasut sandal kegemaran ayah(Rm10 je)..hehe:) lagi rm20 beli mcD kat adik2..haha yang pakej lunch keyh..
cukup dan bajet:)

Entry tak payah la nak skema², ikut kreativiti korang la..

Sertakan banner di atas & backlink ke entry ini..Tak payah la letak kat sidebar..

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.04.10

Kalau dah join, sila tinggalkan pesan & URL blog anda di kotak comment..

Hadiah

Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda

Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda

Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda

Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda

Contest ini diadakan bagi menghargai blogger² serta rakan² yang sentiasa menghangatkan blog ini serta tanda terima kasih atas sokongan anda..Sekiranya sambutan menggalakkan, berkemungkinan akan ada lagi contest yang akan menawarkan hadiah yang lebih besar..Terima kasih kepada semua rakan² bloggers..
Jom ramai² sertai contest ini..
Saya dah join!~ 

--;--'-{@
~Dawia~

2 comments:

  1. wah wah..meriah jugak contest ni..dapat jugak sambutan walau x seberapa..
    kalau dapat RM100 bleh blanje saya mekdi x..? :p
    tQ for joining & good luck..

    ReplyDelete
  2. hehe..mesti join mana tau dapat rm100..
    ^^

    boleh je kalau awak nak mekdi pakej lunch..:D
    hehe.

    ur welcome..& tenkiu..:)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi