Tuesday, 23 March 2010

ღ ..Kerna Tersalah Tekan..ღ

Salam Semua..
rinie persaan aku sedih mengejut bukan kerna 
dapat berita yang menyedihkan tapi.kerna tersalah tekan..cenggini ceritanya..dari lama dulu aku penah cerita yang nset aku tak leh hantar mms..dan dalam 3 hari lepas dah boleh dah selepas restall setting..tapi bila pagi tadi si dear habtar mms kat aku..mms fail..try retrive tapi tetap gagal..banyak kali try..tetap tak boleh jugak..
balik je dari clas aku terus col si dear..sebanya..bukan nset aku xleh terima mms tapi tak boleh hantar pun..
mmg bulan nie nset nie asyik lari je setting dia..bila time bercakap dalam call tue..line pulak buat hal asyik terputus dan kenkadang suara jadi slow..hmm..jadi disebabkan itu..apa yang si dear aku cakap tak berapa jelas la..huhu* so,,kerna itu aku tersalah tekan kat setting bahawasanya..yang si dear suruh tekan restall setting aku g tekan restall all..T_T ..mula aku tak persan lagi tapi bila tgk lain macam je lambat je nset tue nak restart..aku dah mula tak sedap hati..dan kerna itu..bila jenset tue dah restart dan hidup semula..aku terus try hantar mms kat nombor sendiri..tapi..lma tunggu..signal penghantaran mms sekadar kaku di skrin nset ku..:(
Sorry Myspace Comments

Hal nie berlaku lagi..mula la aku sedeh sebab memikirkan apa la masalahnya..selalunya kat setting la kan..dan setiap kali restalll setting..banyak yang lain pun kena up8.huhu..sedeh dan penat sangat..:(
yang boleh aku perasan tue bila aku semak fail penerimaan atau receive fail..banyak kartun-kartun dan gambar comei aku dah xde..semua mende alah dalam fail nset aku dah terpadam...huaaa!..baru aku persaan..dan bila pergi ke kotak mesej..tgk folder mesej pun semua dah xde..termasuk ayat-ayat kiut dari si dear yang aku simpan...T_T mula la menyesal tak sudaa....menges jugak aku waktu tue...terus taip msej kat dear guna nset lagi satu sebabnya nombor si dear pun dah xde sebab semua yang ada dalam phone semua dah terpadam akibat kerna tersalah tekan....mak,,serius cek menyesal!!!

menanges la lepas cakap dengan si dear..tapi dear cakap takpe la nnt dia bagi balik..tapi aku punya fail yang ada theme comei-comei pun dah xde..theme kesayangan pun dah terdelete dengan sekelip mata je..tue lagi buat aku sedeh..nyesalnya xletak dalam memory kad sebab data dalam memory kad je terselamat...alhamdulillah..lega ckit sebab kat situ ada gambar asaiment aku ke luar site..kerja presentation slide..huhu..naseb..
tapi semua nie ada hikmah..mudah2an..
.:.amin.:.


Seketika tengahari si dear call dah disuruh itu dan ini set setting lagi..dengan izinnya..tepat pukul 1 petang baru nset nie leh hantar mms..mungkin silap di setting lagi dan lagi..huhu:( penat untuk set buat aku rasa putus asa..tapi naseb mengingatkan itu hadiah pemberian si dear takkan aku persiakan..insyaALLAH..:)
kerna tersalah tekan aku nanges..
kerna tersalah tekan aku menyesal..
kerna tersalah tekan aku tahu sayangnya si dear pada aku..
dan kerna tersalah tekan..menda yang terdelete takkan aku jumpa lagi.. T_T
aku sayang theme itu..dan akan ku usaha untuk cari ia semula!~
keyh,,dah maghrib..sehari nie aku sedeh dengan apa yang menimpa diri ini kerna tersalah tekan keypad nset.................
"Aku tahu disitu ada hikmah menanti disebalik  kejadian yang berlaku"
---;-'-{@
~Dawia~

2 comments:

  1. kesiannye...
    xpela...
    de hikmah disebalik kejadian=))

    ReplyDelete
  2. terima kasih ye..
    ye mungkin ada hikmah ^^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi